28/10

Efter jag hade vart på sången idag så va mirabelle på stan så jag gick och träffade henne en liten stund, slutade med att jag följde med henne hem och hjälpte till att fixa tills i morgon, städade både mirabelles och martinas rum! sen fixar vi det sista i morgon ;)

bild på mirabelle och alva från när jag fyllde 15 för 2 veckor sen ;)


längtar efter helg

Längtar som fan tills i morgon.. först blir det skola sen åker jag och carin till stan och ska köpa djävulshorn m.m

i morgon kväll ska mirabelle ha "halloweenfest" ska bli en grymt rolig helg! ;)

lugn dag

ja som vanligt va jag hemma och va sjuk idag..., åkte in till gränby med pappa och fixade lite smågrejer och sen så skjutsade han ner mig på stan till sången..


Desperate Houeswives

Nu blir det Desperate Houeswives, hörs senare!♥

brist på idéer

har inga idéer om vad jag ska blogga om så ni får några bilder på några av (enligt mig) världens vackraste tjejer..

Adriana Lima

Angelina Jolie

Jessica Alba

Lindsey Lohan

Megan Fox


grattis till mig själv!

Ja nu får jag väll ta och säga grattis till mig själv då eftersom att klockan slagit 12! :D Längtar sjukt mycket till helgen då släkten kommer och grattar mig och så händer det ju en hel del annat också ;)..

förra årets födelsedag spenderade jag i Bali i Indonesien, ni kan få några bilder på det! :







och bilderna är ju så extremt snygga eller vad tycker ni? ;)


mer presenter

mer presenter idag! Idag i hallen så fick jag 2 presenter av Evelina, en bodylotion och en hårspray typ. Tack så jättemycket!♥


dagens

har inte hunnit uppdaterat idag.. rätt så mycket i skolan som jag var tvungen att göra och har suttit och skrivit ett PM om dödshjälp i SO:n hela eftermiddagen. Sen runt 5 var det barngympa i hallen och sen blev det möte om gymnasieval klockan 7 och sen så kom jag hem runt 8 så har inte haft så mycket tid över direkt..

men ni får några bilder på dagens outfit:
 
 


outfit

dagens outfit:



precis hemma

Har precis kommit hem från Alunda för ett tag sen, har varit med lisa,carin,signe och becky och kollat på mickis match.. tyvär så slutade den inte så bra men. Nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt, känner verkligen att det behövs.
 

tacokväll!

sitter just nu hemma hos carin och håller på att göra oss ordning inför tacokväll hemma hos signe ;) Fick nyss en jättefin "tunika" av carin som va från henne och lisa! Lägger ut bild på den i morgon.. hörs senare!♥


mer presenter

Tunikan jag fick av carin och lisa nyss ;), superfin, är jättenöjd! Tack tjejer♥



garderobsrensning

rensade garderoben igår, aa blev inte jättemcyket men två icakassar.. så det hjälpte ju lite iaf, har fortfarande kvar saker som jag troligtvis inte kommer använda men bra i alla fall.

17.45

sitter och kollar på Ghost Whispers och väntar på att pappa ska komma hem med pizza! ;)




shoes

vill köpa stövletter med kilklack snart:

on the outside looking in

just nu sitter jag och latar mig vid tv:n och har inte gått ut på hela dagen så satte mig ute med en kopp te för att få lite luft.. fanns ingenting på tv heller så. Nu blir det nog nudlar ;)




sjuk som vanligt

sjuk som vanligt, när jag vaknade i morse hade jag ont i magen, huvet och frös som en j'vla gris.. Så det blev på med myskläder och försöka att få i sig lite frukost.
 

presenter

i fredags fick jag massa fina presenter av alva! Ett halsband, ett par örhängen och ett nagellack, är hur nöjd som helst och allting va superfint. Tack gumman!♥

mer bloggande senare

nej nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives så blir det mer bloggande senare..

bild på becky från helgen!

CLOTHES

sitter och funderar på vad man ska ha på sig i morgon... ska vara i skolan, 8 till 8 så några mjukiskläder att byta om till är inte helt fel, men har gått runt med mjukiskläder hela veckor nu känns det som så vill ändå ha nht annat för en gång skull. Aja vi får se vad det blir.

just nu

nu sitter jag och äter nötter och kollar på Desperate Housewives.. ska snart måla naglarna med det nya nagellacket jag fick av alva i present! juste bilder på det jag fick från henne kommer ut lite senare..
 

boring

idag så va vi i slottet på konstutsällning och rundtur, tror jag aldrig gjort ngt så tråkigt..

åkte hem till carin sen och tog det lugnt och snacka massa skit om allt oviktigt som vanligt, när jag kom hem tog jag ett varmt bad och läste lite.. boken ska vara utläst i morgon, lycka till säger jag bara!


en del kvar som sagt..

trött efter en lång helg

nej nu ska jag gå och lägga mig efter en lång helg.. måste dessutom upp och duscka i morgobitti och ska jag lyckas med det så lär jag gå och lägga mig. Har utvecklingssamtal i morgon klockan 8 också så det är bara hoppas på det bästa då! Ha det bra, godnatt!♥



alunda

idag har jag och becky vart i alunda och kollat på innebandy med jennifer.. Va där nästan hela dagen så när vi kom hem åt vi lite pizza och kollade på tv och sen så åkte jag hem. Rätt så trött efter helgen trotts allt..

bild från i början av sommaren i stadsparken på jennifer och becky

myskväll med ellen och becky

igår så sov jag och ellen hos becky och det va skitkul och supermysigt! Specielt eftersom att jag inte har vart med dom på ett välldigt bra tag.. Vi sjöng, kollade lite på tv, och bara tog det lungt. Blev en del bilder också ;)







haha ellens favoritbild för kvällen.. ingen aning om vrf men


pictures

förlåt för uppdateringen... men har inte riktigt haft tid. I fredags så hade jag fest hemma ftersom att jag snart fyller år så har inte hunnit med riktigt. Men hittade några bilder på fb som ni får så länge! ;)

becky och lisa

söta carin!

mer bilder kommer senare eller imorgon!


Carin skriver :P:P

Eftersom moa är så dålig på att uppdatera så uppdaterar jag hennes blogg varje gång hon inte gör det, låter bra va? Allt utan Moas tillåtelse.

Hur som haver, jag tänkte skriva ner en liten lista på saker ni inte visste om Moa. Lite dåligt med sånna roligheter på den här bloggen. Håller ni inte med?

Moa har bäst betyg av alla oss tjejer, får minst vg på alla prov, hon är så duktig!

Hon har haft alla hårfärgen nästan, knallrött, blondaktigt, svart, brunt och ja, det är väl alla? det kan ni säkert se om ni kollar tillbaka i bloggen.

Moa går på dans & sjunger.

Hon har en grön traktor som hon brukar tävla med grannen på åkern om vems traktor som ryker mest.

Moa är syssling med Amy Diamond.

Ja där har ni lite saker!:)


Moa till vänster Amy och Anna till höger.
Det trodde ni inte va?;)


trött

nu ska jag allderles strax gå och lägga mig efter att ha vart i skolan, stan, handlat, städat och plockat undan hela kvällen böjar jag bli ganska trött.. Längtar som fan till i morgon och hoppas det blir askul, för er som inte vet så fyller jag år om en vecka ungefär och i morgon blir det party! aja mer om det i morgon, puss på er.

skjorta

ny skjorta från JC



den är mer "genomskinlig" i verkligheten

godnatt

nu ska jag gå och lägga mig snart.. hörs i morgon, puss på er!♥
 

zebra

jag fick med mig en ring från JC idag kom jag på.. jag la undan en tröja också som jag måste påminna mamma köpa i morgonbitti..


seg morgon

idag så vaknade jag hos signe och va så trött så jag ville gå och begrava mig själv typ.. tillslut så gick vi upp, åt frukost och gick ner på stan en snabbis sen så ringde carin och va på gränby med sin mamma så jag åkte dit en stund och kollade lite och sen åkte jag hem med dom, rätt skönt och slippa bussen för engångskull!
 

Lucullus

igår så va ju jag,lisa och carin ute och åt på lucullus.. Det va jättemysigt, vi gick ner på stan i kanske en timme men det va så kallt så lisa och carin åkte hem och jag och signe gick till ica och köpte massa godis och grejer och sen gick vi hem till henne.

kommer mer bilder i morgon!

gårdagen med lisa,carin och signe

igår så kom lisa, carin och signe hit och vi gjorde inte så mycket.. hade det bara kul och pratade. Vi kollade på idol och spelade spel faktist, men det va jättemysigt!

gårdagens facelook och outfit:

 


godnatt

nu ska jag allderles strax gå och lägga mig.. men mötet gick hur bra som helst och sen har jag väll mest suttit och kollat på tv hela kvällen. Sesongsstart på både Desperate Housewives och Cougar Town! Nu ska jag måla naglarna och sen blir det läggdags, puss på er!♥


ska snart iväg på möte

Dagen har vart ganska lugn.. va på upplandsmuseet eller vad det nu heter, inte för att vi gjorde någonting där men aja. Snart ska jag iväg på möte i skolan inför YES-event. Hörs när jag kommer hem kanske, puss på er!♥


...

just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med dagen... finns ingeting att göra. Kommer väll sluta med att jag sitter hemma hela dagen och kollar på tv.
  

hemma från barnexpressen

nu har jag precis kommit hem från barnexpressen, en kurs för barngympa ledare. Det va faktist rätt så kul och mycket nya grejer. Snart blir det mat och sen får vi se vad som händer ikväll.
 

gårdagen

i går så åkte jag till skolan och satt där med carin och signe och pluggade eftersom att vi inte hade någon prao då så kunde jag lika gärna åka dit och göra klart allt så att veckan som kommer blir lugn. Efter skolan mötte vi becky och jag och becky gick till sången och senare mötte vi upp carin och signe nere på stan.

på sången

hemmadag

hej, har inte hunnit upptaderat så mycket dom sista dagarna för i onsdags var jag hemma och va sjuk och satt och pluggade hela dagen och åt inte så mycket heller.. det blev mest frukt typ.. så jag hade inte särsklilt mycket ork.
  


RSS 2.0