Dresses:

Har suttit och kollat lite klänningar till "balen" och då menar jag en middag med våran klass.. men kan aldrig betämma mig vilken jag ska köpa. Om ni vill så får ni jättegärna kommentera vilken/vilka ni tycker är finast! Nummer 1 och 7 är lite annorlunda i ryggen och de flesta är från nelly.com och promgirl.com.


Try sleeping whit a broken heart!

Igår så började jag få sjukt ont i mina bihålor och har antagligen början till en influemmation? ¨(eller något liknande) så jag är hemma idag och äter pencilin.. -.- ovanligt? Inte direkt.




skolan

Nu ska jg till skolan och förlåt för att jag inte har uppdterat på ett tag men det kommer ikväll bl.a! Nu måste jg kila, hejdå! Ha en bra dag.


vad ska man säga?

innan jag går och lägger mig så får ni ett sista inlägg som jag BJUDER enormt på!

satt och kollade igenom bilder på våran gammla dator och hittade en bild där jag är 12 år och går i 6:an! ;)
riktigt het om jag får säga det själv och inte ALLS fjortis! Hmm, eller? snart 4a år sen haha



Godnatt på er! ♥


shoes från have2have.se

Har inte uppdaterat på ett litet tag nu men har vart hemma och latat bara så har inte haft så mycket att skiva om.. i allafall så satt jag och kollade på have2have.se på skor och hittade ett par i allafall.. längtar tills i sommar när man kan gå med pumps och kilklackar osv!


alla de på undre raden finns i svart också!


små människor

Jag försöker att vara mig själv i bloggen för att jag inte vill bli sedd för något som jag inte är därför orkar jag inte alltid se ut på ett visst sett när jag tar bilder eller vara sminkad eller fixa håret osv. Ni som tycker att jag ser liten ut och undrar hur gammal jag är: Jag är 15 och det vet ni nog redan.. jag försöker inte se äldre ut än vad jag är, jag ser inte så gammal ut när jag är osminkad, nyduschad osv. Så om ni inte trivs med hur jag ser ut så behöver ni inte läsa heller? Ingen tvingar er?

Och bilderna på mig och Mirabelle som jag la ut för att hon fyllde år som ett grattis till henne skulle vara lite roligt. Dom där bilderna är inte precis nya, vi är kanske 13 år och va små fjortisar på den tiden så förstår faktiskt inte varför ni ens orkar lägga ner tid på en sån sak?

En sista sak.. om jag ser ut som en kille så är det samma sak där, låt mig! Kan ni ju gärna få fundera på iförsig ;)
Och ni ska veta att jag verkligen inte tar åt mig av det här. Och nu kanske ni tänker "varför sitter hon då och skriver en "bibel" om det"? Jo för att jag bara har lust att förklara för er att om det inte duger så kan ni gå och klaga på något viktigare.


Fifteen

Har vart hemma från skolan idag. Vaknade hos carin så åkte med henne till skolan så kom pappa och hämtade mig.. mådde inte alls bra så jag åkte hem och sov istället. Men nu måste jag fixa lite skolgejer så hörs mer senare.

En trött, sliten tjej som sovit hela dagen:



A place in this world

Igår kom carin hem som sagt.. underbart att se henne igen! Vi möttes på stan, gick till Årummet och köpte varsin latte och gick och satte oss på bryggan ett tag. Det va skitfint väder och sol! Första dagen på länge jag blev glad av solen. I allafall så satt vi och pratade om allt och ingenting och drack latte och hade det mysigt sen åkte vi hem till carin och kvällen behöver vi nog inte ta upp.. Aja underbart att träffa henne i allafall även om kvällen var rätt "känslosam" heheh (carin du vet vad jag menar)..




'

och snäll som hon är så köpte hon en Louis Vuitton väska åt mig!

Goodnight, Sleeptight

Nej nu ska jag kolla på film! Uppsaterar i morgon innan jag drar mig mot uppsala.. puss på er!♥



inte den bäästa dan för bilder precis.. som sagt så är jag fortfarande sjuk!

Ooh tss..

Tjenixen, har precis pratat med Carin i telefon och nu äntligen har hon kommit hem från Turkiet.. hon  har ju vart där i en vecka nu. Så i morgon blir dagens planer en fika på stan med henne! ;)



Bilder från sälen förra vintern när jag och carin BOKSTAVLIGEN slåss! Hahah ibland är vi inte alltid snälla mot varandra..




och så några extremt heta cambilder från några veckor tillbaka hahaha


cRAZY

Sitter i soffan och äter godis och tänkte ta och kolla på film allderles strax.. Lär nog uppdatera senare ikväll också! Puss på er så länge!

 


I´m not dead?

Min överlevnad de senaste dagarna.. :
¨



Och JA! jag har vart hemma för länge..

BLÄÄÄÄ

Fy fan! Vill bara lägga mig ner och dö just nu. Jag kan inte andas, jag hostar stup kvarten, ögonen rinner, jag går på hostmedecin, astmasprayer, nässpray, och 1000 koppar te? Hatar den här jävla förkyldningen... (som inte kommer sällan heller direkt) Ooh, love it! Eller?


StyleByTyra.Se

Hej på er.. med lite tidsfördriv under dagen har jag suttit och kollat en massa bloggar.. kollat på film och sovit? I allafall så kollade jag på Stylebytyra.se nyss och hittade ett örhänge som jag defenitivt kommer beställa hem nästa vecka! ;)

Kilcka HÄR för att komma in på stylebytyra!


Middag och Step Up

Nu ska jag kolla på Step Up och äta lite middag, tror det blir lasagne ;) Hörs senare, puss på er!


ELEKTRISK

Uppdaterade ingenting igår typ.. är för att jag är hemma och är sjuk. Har haft feber och har så ont i halsen så jag knappt kan prata. Men men nu börjar jag piggna till lite så ni får en liten bildbomb!







Burlesque!

Har precis kollat klart på Step Up2.. nu blir det lite käk innan vi tar och kollar på Burlesque ;)




Step Up

Nu ska jag ta en dusch, hämta lite tårta och sen lägga mig och kolla på Step Up 2!



SigneCarinJag:

Har suttit och kollat i gamla fotoalbum under dagen och hittade några bilder på mig, carin och signe! Var bara tvungen att göra en ram och sätta upp dom i mitt rum! Gud va små vi va.. vissa är väll nyare än andra men ;)
Älskar er så fruktansvärt mycket.. gud så många minnen man har:

Här är bilder från skolavslutningen i 6-års(lekis), när jag fyllde 7, 8, skutskär i 5an, tältning i 6an och en sjukt snygg egobild på mig och signe i 7an.. Puss på er!♥ 













Sjukt trött!

Idag finns en del att göra.. har ett hemprov i SO-Ekonomi som ska vara inlämnat i morgon tror jag? Ah.. jättebra. Men men, bara göra det. Kolla lite på sommarjobb, lite kläder, fixa några småuppgifter, duscha.. ja osv.

Problemet är att jag är så sjukt trött.. aja bara att sätta igång?




Nyvaken med världens hetaste pyjamasbyxor ;)


Frukost!

Vaknade runt 12 i morse och tv:n stod på en volym som i allafall gjorde så att jag vaknade,(somnade med den på igår så klart). Låg och drog mig i sängen tills klockan nästan var 1 och då gick jag upp och åt frukost:

Blev rostad macka, kaffe, avokado och melon:


Spiderman

Just nu har släkten precis åkt och jag ligger och kollar på Spiderman. Ganska skönt att vara hemma idag ändå. Aja nu ska jag fortsätta kolla på filmen.. puss på er!♥


Grenade

Nu ligger jag i sängen och pratar i telefon med Evelina.. En aning slut, och släkten kommer runt 5 för min pappa som fyller år idag. Grattis till dig!♥ Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite!



Tonight (I´m Fuckin´ You)

Kvällen igår va så jävla kul! Jag hade iallafall skitkul och hoppas att alla andra också hade det ;) Carin kom hit efter skolan och vi började göra oss ornding och åkte till Mirabelle runt 6 ungefär.. det rullade väll in folk fram till 2 när det kom typ 10 pers till som inte skulle kommit egentligen så där bröts festen.. va väll ändå ungefär 10 pers som sov där men aja. Sjukt kul va det i allafall! ;)

Lite bilder från igår:















I´m strong, when i´m on your shoulders

Nej ni,.. det har vart rätt mycket under veckan och som vanligt orkar jag inte göra så mycket och har inget intressant att blogga om men har precis ätit lite semlor och nu ligger jag i sängen och mycer med min kissemiss ;)

Men börjar bli trött så nu blir det till att kolla lite på tv och sen sova, puss på er!♥



Lucullus

Igår så åkte jag, carin, evelina, matilda och evelina in till stan och mötte upp mirabelle och alva för att gå och käka på Lucullus ;) Jättemysigt förutom att (enligt mig) personalen är lite "bitchig" men aja det var trevligt i allafall. Efteråt skulle vi hem till mirabelle och mysa och bada jacuzzi men det blev inte så så jag, alva, carin, evelina och matilda försatte till östhammar och hamnade hos jocke? Vem det nu är och där va det sååå kul.. eller?

Aja vi tog bussen runt 1 hem och carin och matilda sov här.. nu blir det en sväng in till gränby om ett tag. Hörs senare! Puss på er!♥







Puss på dig!

Nu sitter jag vi här och har ätit lite pizza och börjar smått fixa oss inför kvällen..

Det blir ut och äta på resturang med brudarna för att fira Mirabelle som fyllde 16 i onsdags! Grattis till dig älskling! :*






Puss på dig gumman, älskar dig! ♥


Snyggast.se?

Hej på er! Igår så åkte jag och carin till stan runt 12 och bara tog det lugnt ett tag. Fikade på Max ;) 
När vi kom hem satt vi och funderade på vad vi skulle hitta på.. Första helgen på länge som vi sitter hemma faktiskt.

Såååå vi slutade med milkshake och snyggare än någonsin! ;)




HAHAHAHHA gud va vi skratta igår... grön ögonskugga, röd läppglans och bara allmänt fula!
Det kan bli farligt när jag och carin sitter hemma för länge och inte har något att göra.. skaffa ett liv kanske?

Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen!

Nej nu har man duschat, ätit lite, druckit lite kaffe, tagit det lugnt... känns som att det vore bra att sova förengång skulle. Aja ni får ha det så bra! Puss och godnatt!♥

SHOES!

Idag på stan så kom mamma ner och köpte stövletter åt mig! Äntligen haha.. 

Från Jerns för 699kr.. finns på bl.a nilsson också ;)








TELEPHONE

Kom hem från stan för ungefär en timme sen och sitter och pratar i telfon men mirabelle! ;)

MONKI

Línnet jag köpte på monki idag för 150kr:
(blev bara bild på baksidan)



Kom på att jag inte tagit någon bild på min nyaste ring från Glitter för 129kr:



Cheeeeese

Tjeeeeena.. Har precis ätit middag, mamma fick med sig BurgerKing mat hem ;) Aja i allafall så var jag en snabbis på stan med Carin och Lisa efter skolan. Blev ett linne och resten av tiden satt vi på Max och åt pommesfrites med en jävla massa ostsås! Love it! ;)



CLOTHES!

Satt ju hemma hela dagen igår så jag passade på att kolla lite kläder. Först så tittade jag lite på monki och hittade massvis med snygga linnen

några "baslinnen":

alla är långa förutom det mönstrade.. det vita råkade jag klippa till lite för litet såg jag nu..

Sen satt jag och funderade vad jag vill köpa under mars och kom på en del saker..
saker som fattas i garderoben:

Haremsbyxor, ett pösigt linne med mycket ringning under armarna och i ryggen, stövletter, vita/svart låga converse, leggings med skinn/mocka detaljer på!

Juste måste ha slagit i huvet i morse men fick för mig att köpa en "pälsjacka" vet någon vart det finns några fina?


GoodNight

Nej nu ska jag gå och tvätta bort sminket, ta något att äta och sen gå och sova.. kanske kollar på något avsnitt av Stylisterna också ;).. puss på er!♥



BlackAndWhite




Cold As You

Nu kanske det är dags för lunch eller något liknande? Ska slänga ihop något och lägga mig framför tv:n ett tag tror jag..



Lilla Lady

Hej på er! Jag vet faktiskt inte varför jag inte är i skolan idag men min kropp säger ifrån helt. När jag ska gå upp ur sängen kommer jag ingen vart och jag somnar om innan jag ens har hunnit vakna. Jag kan inte hålla ögonen öppna i 1 minut och när någon pratar med mig halvsover jag liksom. Alla muskler i kroppen har försvunnit och huvudet snurrar bara runt?

Men nu vaknade jag för någon timme sen och mår utmärkt efter en dusch, lite frukost och en ipren!
Hoppas ni har det bra idag, puss på er!♥


RSS 2.0