hemma från mirabelle

just nu har jag pecis kommit hem från mirabelle.. efter skolan så åkte vi in till stan och kollade på praoplatser och det blev en vecka på burger king, sen ska vi kolla den andra veckan någon annan dag ;) Just nu så gör jag inte så mycket, sitter hemma i soffan och tar det lugnt.. snart blir det väll till och gå ner och ta ngt att äta. Puss på er!♥

dålig dag!

Igår så va jag ju inte precis på topp lite senare mot kvällen och dagen var inte mycket bättre. Åkte hem runt 12 från skolan och sen har jag mått skit. Vi får se om det blir skola i morgon men det tror jag nog. Skulle vara rätt så bra för i morgon hade jag och mirabelle tänkt åka till stan och kolla praoplats men annars så får jag göra det ändå. Så onödigt av våra lärare att vi redan första dagen i skolan får reda på att vi ska praoa om 3 veckor.. lycka till! Man får hoppas på att hitta något bra.

aja snart ska jag äta och sen blir det kanske till och cykla och möta carin, vi får se. Puss på er!♥


.

nej nu ska jag gå och lägga mig och sen blir det skola i morgon.. just nu är INTE humöret på topp.

hemma och tar det lungt

Just nu sitter jag och pratar i telefon med Carin (Y) det va som alltid lika roligt hemma hos kusinerna.. ännu mera kräfter vart det ;) men nu så blir det till och bara ta det lungt och sen blir det skola i morgon -.- bara stå ut.
 


snart hem till släkten

Hej! Jag har haft en grym helg och bilder kanske kommer lite senare i veckan ;)

Nu ska jag snarft åka till mina kusiner och gratta Louise som fyllde 17 igår. Ska bli välldigt trevligt och om jag inte har helt fel så blir det ännu mera kräfter, ;) men jag kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem också. puss på er!♥




dagens outfit:
leggings, stor stickad tröja(mammas) ringar från ginatricot och mammas, armbandslänk från guldfynd

WAKA WAKA

En låt som jag har haft på huvet hela veckan.. inte bara låten utan en del av dansen också.

längtar tills i morgon

i morgon blir det kräftskiva hemma hos mirabelle, längat som f*n.. hoppas på att skoldagen får fort och inte släpar sig fram som alla andra dagar har gjort :o

haha några gamla bilder på mig och älskade mirabelle!♥

haha dräggbild från i vintras

också från i vintras

tagen i somras.. några veckor innan skolan började

bytte mitt nya linne

ni vet linnet elr (tunikan) som jag köpte från ginatricot här om dagen.. den tvättade vi och sen så var typ en hel rad med paljetter borta -.- så det blev till och byta den idag. Det fick bli ett linne och sen så får vi hitta något fint att ha till men det löser sig nog får man hoppas (Y)
 
blev ett sånt ist, kan användas till allt och det är lite längre och större men jag har skruvat det lite där bak så det ser lite konstigt ut på bilderna

lång dag

har inte alls uppdaterat så mkt men jag tror att jag måste byta batteri på kameran för den bara startas och stängs av direkt. Så det blir inte så mkt bilder och då är det ju inte lika roligt att läsa, men det ska bli bättre när kameran funkar igen och tills dess så blir det några med camen och kanske några från någon annans kamera elr ngt.

aja nu ska jag snart gå och lägga mig och vila för ännu en jobbig dag i skolan.. man blir sjukt trött och det märks att man inte är van vid tiderna. Jag och carin kom hem idag och somnade runt 5 i hennes säng xd vaknade runt 8 och käka middag och sen kom jag hem runt 9. Tog en dusch och sen så har jag bara legat och tagit det lungt.

 
förlåt för bilden men ingen bra dag;)

becky är bäst

På fredag ska vi hem till Mirabelle allihopa på kräftskiva. Kände att jag inte hade något att ha på mig så det blev en tunika, en ring och en ny väska till skolan. Hoppas att det blir bra ;)

tunikan är fån ginatricot för 199kr

väskan är från hm för 349kr

ringen´är från ginatricot för 99kr


precis hemma

nu har jag och becky precis kommit hem från stan, åkte in till gränby en stund efter skolan och köpte lite saker till på fredag och en ny väska.. lägger upp bilder senare ikväll ;) puss på er!♥


ner till gåvsta

just nu är carin här och vi ska allderles strax åka ner till gåvsta och träffa tjejerna ;) supermysigt.. vi kanske hörs senare när vi kommer hem, då får vi se vad vi hittar på!

en bra dag

nej jag e så sjukt trött efter bara en halv skolvecka men ändå, så jag tror nog att jag ska göra mig ordning för att gå och lägga mig snart.. är inte van att gå upp tidigt och vara igång hela dagarna. (Har somnat varje dag sen vi börja skolan när jag kommit hem) så det kan behövas.

Jag har haft en sjukt bra kväll och det hoppas jag ni också har haft. Godnatt, puss!♥
 

Melissa Horn

Hej allihopa, nu har jag kommit hem från stan med mamma och vi var ju och kollade på Melissa Horn på Katalin med Signe också.

Hon var så j*vla grym, mycket bättre live och hennes låtar är underbara! Om ni gillar henne måste ni verkligen se henne live, så sjukt bra tycker jag, helt lätt värt att se! A så vi hade bra i allafall, hoppas ni också haft det.

kanske slänger in ngn bild i morgon men signe tog med sin mobil så vi får se..

godnatt

nej nu måste jag ta en dusch innan jag går och lägger mig.. puss och godnatt på er!♥



portens dansstudio

vet ni! I år hade jag tänkt att sluta med innebandyn.. visst det är roligt när man har match och cuper osv men jag orkar verkligen inte, tkr heller inte att det är lika roligt som förut och ah, har tröttnat helt enkelt.

Men min kusin och jag började prata om att dansa och hon hade en jättebra lärare som hon hade förut när hon gick på dans som har börjat igen så den 8 september ska jag börja dansa ;) så sjukt längesen.. har typ inte dansat sen jag var 9 år (Y) Ska bli skitkul i allafall ;)
 


första dagen i skolan

nu va det nästan en hel vecka sen jag uppdaterade men har haft 39 graders feber hela helgen så har inte känt mig så taggad till att göra något heller.

ja idag va det första degan i skolan.. vad man ska säga om det vet jag inte riktigt, en hel del slappa grejer planerat i september men chemat är däremot inte lika bra. Tror jag inte har varit så trött som jag var när jag vaknade i morse på länge faktist, sjukt ovant och ställa klockan och grejer.. men skillnaden va att den här gången vaknade jag när klockan ringde vilket jag inte gjorde en enda dag förra året. (Y)


update

just nu sitter jag och väntar på att carin ska ringa så att jag kan cykla och möta henne, men först blir det en dusch.

onsdagen

här om dagen åkte jag, carin och becky in till stan och träffade lite folk.. senare på kvällen kom elise och vi hamnade hemma hos Becky ;) på morgonen efter blev det så himla varmt så jag och carin åkte hem till henne och senare mot kvällen så fortsatte vi in till stan igen med lisa och träffade ännu mera folk.

lite bilder från i förrgår

carin, becky och berken

carin och becky

berken, carin, mahmoud och shiyar

kort om veckan

hej på er, har inte kunnat uppdaterat så mycket i veckan men har haft fullt upp.

I onsdags så åkte jag och becky till stan och träffade hampus och viktor, gick runt och tog det lungt mest men..

sen så va det bara hem dagen efter och packa ihop grejer och åka till carin för just nu är hon och jag "kattvakt" hemma hos hennes pappa och ska vara det tills i morgon då det blir öregrund lite senare mot kvällen med lisa också ;) men snart så ska vi käka popcorn och ta det lite lungt... hörs senare!♥

lite bilder från i onsdags innan jag och becky åkte till stan





carin e här

kom hem från stan för någon timme sen och jag och carin har suttit och ätit glass.., hahhaha höll på att garva ihjäl mig! Jag vänder mig om och då har carin kolasås runt hela munnen, näsan och nästa gång jag vänder mig om så har hon tagit på kolasås på BÅDA ÖGONBRYNRN OCKSÅ! hahah garvar ihjäl mig, låter inte så roligt men hon va så sjukt ful! nej men nu ska vi snart ut och ta lite friskluft, kan behövas (Y) hörs senare!♥

brist på liv ;)





trött

Ja ni.. igår så åkte jag, carin hem till mirabelle och alva var också där. Har inte så mycket att berätta om kvällen faktist.. men va sjukt trött idag i allafall. Jag, carin och alva åkte hem till mig runt 12 och mirabelle kom runt 5 tror jag.

Jag har mest legat och sovit och när jag kolla igenom mammas och pappas kamera så dök det självklart upp ett kort elr två -.-

bjuder på den..

turkost

håller på att måla naglarna.. det fick bli turkost(Y) fast det är mer mint i verkligeheten

cp vinkel

"dagens hemmaoutfit" så länge

haha ka ju slänga in ett litet inlägg med dagens "outfit" inte för att den va särsklit snygg.. men än så länge vandrar jag ju bara runt hemma (Y) skönt väder är det ute i allafall så ikväll blir det äta ute med familjen!

 

piggare än nånsin

Klockan är nu halv 12 och jag har inte sovit en minut i natt, och jag är piggare än nånsin! :D

Nej men asså alvarligt när man inte har sovit på hela natten och börjat komma igång så är det ju ingen idé att sova bort hela dagen när man väl har kommit igång. Jaja just nu sitter jag och käkar morötter och ska snart fixa naglarna lite.. haha kan behövas (Y) hörs senare.


ny header?

föresten.. Någon som har lust att fixa en header och design till mig? främför allt en header. Isåfall så är det bara lägga en komentar (Y)

vad håller jag på med?

NEJ VAD HÅLLER JAG PÅ MED? så där kan jag ju inte hålla på okej om jag vill att mina vänner ska vara här med mig just nu men jag kan ju inte sitta och typ käka choklad och typ tjuta för det gör ju inget åt saken. Nu satt jag ju iförsig inte och böla direkt men jag är inte på topphumör om vi säger så... Aja jag får göra det bästa av situationen helt enkelt.

sitter och tycker synd om mig själv

nej nu vill jag ha hit alla mina underbara vänner och bara umgås och skratta som aldrig förr!

Usch vad jag saknar alla, vissa har jag inte träffat på en månad och det är bara två och en halv vecka kvar tills skolan börjar igen. Nej nu måste vi börja ta tag i sommarlovet ordentligt. Usch det är lördagkväll och jag sitter hemma och äter choklad för att inte när som helst börja störtböla typ!

VART TOG VÅRAN OFÖRGLÖMLIGA SOMMAR VÄGEN?!


RSS 2.0