grillning+melodifestivalen

jag har precis ätit lite grillat med mamma, pappa, annelie och håkan och nu ligger jag uppe i sängen, dricker cola och kollar på melodifestivalen. Kanske kommer upp lite godis sen också ;)(Y)


förkyldningsastma.. typ?

ja.. jag kom hem från doktorn ungefär vid 9 och vi hade tid kvart i 8.

hon lyssnade lite och sen sa hon typ ojoj det där låter INTE bra! Vi trodde att jag skulle få antibiotika. så att jag kan bli frisk !! Men nej nej jag fick ta blodprov och sk*t och sen .. får jag 2 astmasprayer och en hostmedecin för natten. Astma spray? Ja jag har tydligen då astma när jag är förkyld? aja men så är det i allafall. -.- åh alltid nånting.


sommrigt från hm


de två tröjorna högst upp är fashion against aids och resten är lite söta sommargrejer

förj*vligt

idag mår jag mycket bättre faktist. Jag äter lite mer, har inte alls lika mycket feber och jag orkar gå när jag behöver xd MEN ! det är ju den där j******vla hostan som inte vill försvinna jag ligger vaken i typ 4 timmar på nätterna och bara hostar, det typ bubblar i halsen på mig!!!

oh så ful, nej nu ska jag upp och duscha lite tror jag ;)

lite uppdatering i allafall

idag har jag börjat äta lite mer mat (Y)  igår blev det inte mycket. Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Förhoppningsvis har hon mitt halsband med sig hem ;) det borde vara klart nu.


Grey´s Anatomy

jag har precis duschat, ätit lite och nu ligger jag och kollar på Grey´s Anatomy ;)(Y) hörs senare! ♥



fixat upp.g hela dagen

förlåt för dålig upp.d men jag har varit så sjuk och trött så jag har inte orkat röra ett finger.

men idag så vart jag faktist tvungen för jag har en hel del saker som behöver göras och som egentligen skulle vart inlämnat för ett tag sen elr nu runt omkring. Så idag har jag gjort klart en bild.upp.g


och läst 20-30 sidor i en bok och skrivit klart andra loggen. Nu är det bara 3 loggar kvar och typ hela arbetet -.- men men alltid nånting.




irriterad och inte mindre sjuk direkt

Nu har jag precis varit nere i hallen och lämnat HELA barngympa planeringen som jag satt och gjorde hela dagen. Fast jag inte skulle dit men fick åka ner i allafall för att Mirabelle inte hann med bussen hem till mig som hon skulle ha gjort så att jag inte skulle behövt åka dit! Åh vad irriterad jag blir.

Fortfarande lika sjuk så jag fick åka dit kvart i fast det började halv och fick åka dit i pyjamasbyxor, uggs och vinterjacka för att jag fryser så förj*vligt.

nej nu ska jag sätta på en film och öppna en ny Pepsi. Typ det ända jag kan dricka/äta annars mår jag illa -.-

mina extremt snygga pyjamasbyxor

when i look at you




helt slut

ja ni man tänker att man ska blogg mycket när man är hemma men man har ingen ork och ingen kust heller så vi kanske hörs mer ikväll isåfall. Puss på er !♥
 

hela veckan är upptagen och jobbig

Åh jag har saker som ska vara klara idag och i morgon. Och jag har hela veckan upptagen.

Idag (elr på fredag)?skulle so-hemprovet i samhelskunsakap+prao upp.g vara inlämnat.

Klockan halv 6 så ska jag egentligen vara i hallen med 2 barngympapass inlämnade och ha möte.

På tisdag ska idrotts"hemprovet" vara inlämnat om hälsa och miljö inom praon.

På onsdag ska jag ha bestämt mig vilken låt jag ska sjunga på uppvisningen.

Jag måste också börja packa inför hajken

På torsdag och Fredag är det HAJK.

På lördag kommer jag vara myggbiten och ha ont i kroppen och vara trött som f*n

Och här sitter man hemma och är så sjuk så man knappt orkar resa sig från soffan...


lördag nere i gåvsta

Jag och Mirabelle hade inte så mycket att göra, vi fikade och så och sen tog vi lite bilder..





i gårkväll cyklade jag och Mirabelle ner till gåvsta för att möta Lisa och Carin, Emmy kom också. Efter en stund kom Pontus och Alexander dit med epa xd efter en timme kom Poppe och Jonny också men dom stannade inte så länge dom åkte hem efter en timme ungefär och sen gick Mirabelle också. Det började helt plötsligt spöregna så vi sprang hem till Lisa och sen sov vi hos Emmy och killarna åkte hem.

hahah carin hittade en cykel och en fin hjälm ;)

carin körde epa (Y)

inte så mycket bilder men tog bort ganska många också..

konfirmation

nu är jag entligen hemma efter helgen.. i går så va det ju konfirmation och jag och Signe åkte till Evelina på morgonen och gjorde oss ordning och lockade Evelinas hår och sen gick vi till kyrkan. När konfirmationen va klar så åkte alla hem och fick presenter och fikade och så... jag fortsatte till Mirabelle och vi tog lite kort och fikade med hennes släkt och så.. supertrevligt ;)(Y)
Evelina och Signe på väg dit

Matilda, Lisa, Carin och Mickis

utanför kyrkan

äter chips

Just nu sitter jag och kollar på Familjen Är Värre och äter chips.. ska allderles snart gå ner och hämta någonting och dricka för jag håller på att törsta ihjäl !
 

varit med Ellen hela kvällen

efter jag hade vart i stan så åkte jag hem till Ellen och vi har suttit och sjungit och spelat gitarr hela kvällen, supermysigt. Åt lite tacos och toast med islatte också ;)(Y) så jag kom hem för ungefär en timme sen och det va oerhört länge sen vi gjorde någonting så det va hur roligt som helst och få träffa henne i morgon en liten srund också (Y)
 

skor från nelly

kollade lite på skor igår också, hittade inga som passade men jag hittade ett par skitsnygga skor på nelly.

kavaj

kavajen som jag köpte, den är en kortare modell. 299 kr från hm.




stressig dag på stan

idag så va det sista dagen på praoen och det va hur skönt som helst ;) sen kom Becky och jag, signe och becky gick ner på stan ett tag. Jag köpte en kavaj på hm för 299kr och en kjol som ni får se i morgon för den ligger i tvätten just nu. Blev ett par nya nylonstrumpbyxor också.. haha en aning blek xd.  











topshop

hittade världens snyggaste jacka på TopShop ;)(Y)


gamla bilder

saknar det va hade förr..









modekungen

har kollat lite på modekungen och hittade både det ena och det andra..





http://modekungen.se


dagen har varit båda bra och dålig

dagen har varit lite både och. Det har varit mycket och göra och det har varit ganska roligt och jag har inte vart så sur idag heller... ovanligt glad faktist ;)

Hahaha idag så halkade jag på en tomat och tappade en tallrik som gick sönder en aning xd
självklart så ska jag lyckas skära upp typ halva tummen -.-

efter praoen, en sväng på stan med Signe och efter sången så åkte hela familjen och tog sista TBE sprutan.. det är det absolut värsta som finns och det är det sista vaccinet jag tar nu (Y)
så dagen har vait dålig men ändå inte ;d



hemma från springturen

bilder fårn min springtur (Y) haha bjuder som vanligt ;) när jag kom in igen behövde jag inte vänta många min innan mamma kom hem med McDonalds mat -.- haha gott va det i allafall.. Nu ska jag upp och duscha innan jag sätter mig framför tv:n.

Det va faktist riktigt skönt och vara ute och bara få springa av sig faktist det är som om alla tankar bara försvinner.. hahah som en liten buddah som börjar sväva typ xd
 




ska ut och springa lite

nu ska jag ut och springa lite kände jag.. oj vad händer ? xd ses senare, puss! ♥

glass med hallon

Just nu sitter jag och äter vanilj/chokladglass med nötter och hallon och lite grädde till, (tjockt) åt upp nästan ett helt kakpaket i Alunda också.. ballerina med kladdkakesmak. Inte direkt den minst mättande sorten. Åh proppmätt och vid 7 kommer mamma hem med en massa skräpmat -.- haha fast ja man ska ju inte klaga ;)(Y)

 



dagen har varit.. varm?

efter praon idag så åkte jag och Signe till Alunda ett tag och träffade Ali. Satt och åt lite glass och så... vi va bara där tills klockan 5 ungefär.

Gud va varmt det va på bussen.. jag och Signe tog 811 direkt till Alunda så att det skulle gå fortare. Men det va en hel klass som gick på i jälla och bussen blev helt smockad :o Luckorna i taket va inte öppna heller så det va som en stor bastu och så skulle det komma och sätta sig 3 tjejer längst bak brevid oss och dom satt nära som fan -.- åh det är så jobbigt att åka buss på sommrarna ..



på bussen på väg hem

ut i värmen

nu ska jag sätta mig en stund på altanen ute i värmen och kolla lite i några klädkataloger ;)(Y) hörs senare ♥

dagen har varit den längsta någonsin

dagen va bara FÖR JOBBIG! åh ser jag den där kattbajs en gång till så vet jag inte vad jag gör .. (hahah signe vet vad jag menar) nej men ärligt talat det är mycket roligare att praoa än att gå i skolan men det är mycket jobbigare.. Man är helt slut när man kommer hem eftersom att vi går hela dagarna.

aja efter "jobbet" så gick jag och Signe ner på stan och kollade en snabbis på H&M och gick och hälsade på Mirabelle och Carin i några minuter. Gick in på ICA i kvarnen och köpte nått att dricka innan vi gick till bussen...
gud så varmt det är! Det är ju sommarväder ute ;)(Y)

signe vid bussen.

trött i benen

igår cyklade jag och mötte Carin och vi satte oss och pratade en bra stund, bl.a om helgen. Sen så cyklade vi hem till Carin, packade ihop lite kläder och sen så åkte vi hem till mig. Vi vaknade ungefär 20 över 7 och klockan 8 skulle vi åka, men det gick bra ändå. Lite stressigt blev det, men men..




cykla och möta Carin ?

Nu ska jag kolla lite kläder, fixa håret lite, kanske lite puder och så och sen ska jag kanske cykla och möta Carin en sväng ;) hörs senare ♥


lördag-söndag

På väg till Stockholm så stannade vi till i Märsta för att hämta upp Natalie och skulle sen fortsätta till Grönan ;) Vi var där från 7-11 ungefär.. det vi sk*t roligt och sen fortsatte vi till donken sen på kvällen och åt lite paj. Efter det så åkte vi direkt till Natalie och sen så kollade vi lite på tv och satt lite vid datan.. Jackie(en tjej som vi träffade på grönan) följde också med hem till Natalie, så det va trevligt.

Mattan i Lustiga Huset

Natalie och Becky

Natalie, Jackie, Becky, Oumie, och Pommelin

Natalie och Becky påväg till Märsta

I morse så tog jag och Becky typ halv 2 tåget hem till Uppsala och träffade Signe en snabbis innan bussen kom.. när jag kom hem så tog jag en dusch och nu har jag haft fullt upp med att lägga in bilder och sånt.




fredag-lördag

helgen har vait lång och det är bara tillbaka till praoen i morgon då.. ska bli ganska kul ändå. Aja vi kan ju börja med fredan-lördan...

i fredags så va ju jag, Becky, och Jennifer i stan och bara gick runt i nån timme eller så. Vi kom hem runt 12 och det va varmt ute (Y) sen kollade vi på JUNO och sen blev jag sur på Becky för att hon höll på och dryga sig -.- så vi somnade inte förns typ 4/5.

När vi vaknade på lördan så va det skinande sol och typ 20 grader varmt ute. Vi åt lite frukost utomhus och sen la vi oss och solade en stund ;)



Jennifer och Becky



Becky "spilde" lite av sin "milkshake" eller va det nu va...

Vi fortsatte till stadsparken och åt lite jordgubbar och så. Träffade Veronica och Julia som kom och höll oss sällskap ett tag också. Sen åkte Jennifer hem och jag och Becky fortsatte mot Stockholm..









hemma hos becky

just nu sitter jag hemma hos becky med henne och jennifer och vi ska snart äta lite mat och sen ska vi ner till gåvsta och vara med några.. vet inte riktigt vilka men det blir nog roligt ;)(Y)

gammal bild som jag hittade på beckys dator...

sitter och spelar lite gitarr

haha nu tänkte jag sätta mig lite med gitarren och försöka lära mig lite nya låtar kanske ;) det är roligare med lite nya också (Y) hörs senare ♥
 


jag har sovit bort HELA DAN!

usch jag gick upp klockan 2 idag, snacka om att sova bort hela dan -.-. Aja jag gick upp och åt en massa annanas till frukost och sen började jag göra mig ordning lite och om en timme ungefär elr någotsånt så ska jag hem till Becky och vara med henne och Jennifer (Y) ska bli roligt hoppas jag ;) vet inte riktigt vad vi ska göra men något roligt hittar vi väll på.. vädret är ju super ;)

dagens outfit

facelook, fast har inte så mycket smink på mig idag, och började med lite ögonbrynspenna bara..

ringen som jag köpte när jag och carin va i kista är också på, men kommer få stå i typ en kvart och försöka få av den för den är lite liten, men om jag skulle köppt en större så skulle den ramlat av -.-





godnatt

just nu sitter jag och pratar i telefon med mirabelle och har precis kollat på 17 Again och ätit mango.. nu ska ja sätta på en film och krypa ner i sängen (Y)


ska ta en dusch och sen blir det film

nu ska jag snart upp och duscha, sen ska jag sätta mig vid datan och kolla på film med en mango ;) sen kommer det kanske ett inlägg elr två och sen ska jag lägga mig framför tv:n med en annas (Y)
 

smågrejer

Det blev lite andra grejer när vi va i stan också..

sport-bh från Team Sportia

lite hårsaker, en ögonbrynspenna och en mascara

hårborste och tansborste xd
 
beige/brunt överkasst från ikea (Y)


personligt namnhalsband

Nu sitter jag bara hemma och gör ingenting... gud så skönt ! Jag är så j*vla trött efter veckan så ibland är det bara skönt att inet göra nånting. I allafall så åkte jag och mamma till stan när jag kom hem och då så blev det både det ena och det andra men min "namnsdagspresent" fick bli ett personligt halsband i silver med mitt namn som är färdigt om 2 veckor :D

Namnsadagspresenten ;)(Y)


just nu

just nu sitter jag hemma hos becky och väntar på att mamma ska komma så ska vi in till stan, NAMNSDAG IDAG ;)(y)  vi får se vad vi hittar på..

juste bion va skiitbra igår, det kom några sjuka komentarer från Signe och Becky mitt i filmen som alla hörde xd haha vad det va kanske ni får reda på senare för nu måste jag tyvär sluta. Puss hej ♥

bio?

ikväll kanske det blir bio med Sigen och Becky och då ska vi kolla på The Last Song ;)(Y), har jag velat se skitlänge så vi hoppas på att den är bra och att det blir av !
 

musikens hus

a juste för dom som inte vet vart jag och signe praoar någonstans ås gör vi det i Musikens Hus, mest i Caféet och en del i barerna på förmiddagarna..


värmen kommer

kom nyss hem.. och fy f*n va trött man är. Somnade på bussen på vägen hem typ -.- Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och kollar på My Super Sweet 16.

När jag och Signe hade slutat så gick vi ner på stan en snabbis och sen gick jag till sången. Och gud va varmt det är ute, man ska ju inte klaga precis, nu börjar äntligen sommarvädret komma fram ;)

dagens outfit från Ginatricot:






avokade och desperate housewives

nej om 10 min börjar ju faktist Desperate Housewives och om jag ska hinna skära upp lite avokado så måste jag tyvär avsluta nu..

ååh ibland vill man bara lägga sig ner och dö!
 
usch, fy och blä


FRIDA+BOYS

just nu sitter jag och kollar lite i fridatidning och någon annan som kom med också.. ska allderles strax skära upp en avokade också ;)


jobbigt läge

hahah juste, i förrgår så hann jag inte platta håret innan vi åkte på avslutningen.. mitt hår såg verkligen förj*vligt ut för att typ en gång om året(när det börjar bli varmt) ungefär i april/maj så lossnar det koppar från våran brunn eftersom att det typ lossnar när det kalla smälter. Vattnet i brunnen "renas" ju när det går genom alla ledningar men eftersom att det är så litet så går det igenom i allafall och då är det en massa koppar i vattnet...

tror ni inte att det typ när jag står och ska skölja balsamet och sen va det så i ungefär 2 timmar framåt och jag skulle iväg inom bara en timme så jag får ju panik och kunde inte platta håret eller nånting för att det va koppar i och då förstör man typ håret

så jag såg ut såhär:
 

topshop

hittade lite fina kläder från Topshop föresten...




kommer sitta framför soffan hela kvällen

nu har jag precis kollat klart på Alvin och gänget 2... haha skitbra xd nu ska jag sätta mig i soffan resten av kvällen. Klockan 8-9 är det Ugly Betty, 9-10 är det Desperate Housewives, 10-typ kvart i 11 är det Cugar Town och 11-12 är det Cristine ;)(Y)




kollar på stylebystars

sitter just nu och kollar på stylebystars.com så kanske kommer upp något fint lite senare ;)(Y)


andra dagen på praoen

idag va det andra dagen på praoen och morgonen va lugn, det fanns inte så mkt att göra i början så jag och signe satt och tog det lite lugnt bara. Senare under dagen va det konferans så då blev det lite mer att göra, men annars va dagen välldigt lugn..

 
signes och mina extremt snygga arbetskläder xd


hörs om en stund

nu ska jag ta en dusch, hörs senare ♥


tofflor

Idag va det första dagen på praoen, det gick hur bra som helst och det gick jättebra (Y) när vi va klara så gick vi ner på stan och hälsade på Carin och Mirabelle på Cubus och så tog vi en snabb fika på Weyne´s Coffe, när vi va in på Cubus så köpte jag ett par jättemysiga och söta tofflor också xd, perfekt till sommarkvällarna ;)










avslutning

igår va det ju avslutning med ledarna på bg och vi åkte och hade femkamp i fyrishov, tog mest bilder vid bowlingen och när vi åt sen men det blev en del i allafall. det va lite pilkastning, mini curling på typ en bräda, lite billiard och minigolf med en pingisboll också men det va kul, jag, Mirabelle och Cajsa va i samma lag och kom 2a av 5 så så dåliga va vi inte ;)


martina och ellinor

ellinor, martina och cajsa

första striken ;)

ellinor och martina

haha ser inte så bra men cajsa ramlade den stackarn xd

ellinor och martina



både min och cajsas gick ner i rännan där tror jag -.-

När vi va klara i fyrishov så åkte vi till Riverside och åt mat, det va hur gott som helst, jag åt oxfilé med rödvinssås, hummer och pommes ;) till efterrätt fick det bli en chokladtryffel och så fick jag lite citronpaj med "marräng elr typ äggvita" och lime/citron sorbé som va super (Y)

Cajsa, Martina, Ellinor

ellinor tyckte om efterrätten....



martina och ellinor

ellinor och martina

mirabelle blev sur på martina.. -.-

shopping

Igår så va ju jag och Carin i Kista och vi hittade både det ena och det andra, kjol och kavaj ska jag köpa i uppsala istället någon gång i veckan för det hittade jag inte där tyvär.. skor till skolavslutningen får nog också vänta ett tag framåt. 

I allafall så när jag kom hem så låg min kamera på köksbordet och väntade så jag satte igång och ta kort på engång ;)

kläderna:


 
vitt spettslinne från ginatricot och en bustier från bikbok

svart bustier från bikbok

turkost dependnagelack från cubus och ring från ginatricot

flätat smalt skärp från ginatricot

svarta jeanstights fårn Cubus




duschat

nu har jag precis duschat och sitter och pratar lite med mirabelle i telefon.. ska ner och äta lite frukost och sen ska jag börja göra mig ordning. ;)(Y)

godnatt

nej nu ska jag gå och lägga mig, i morgon bitti ska jag och Carin åka och shoppa lite i Kistagallerian.. så vi hörs när jag kommer hem ;) puss på er ♥
 

myskväll

nu har jag precis kommit hem från gåvsta, det blev lite mera grillning med tjejerna nere i grillstugan, supermysigt!♥ Just nu sitter jag och äter godis och kollar på Happy Gillmor.. som man sett 100,80,11 ggr, men det är kul ändå (Y)
 


black is back

kom precis hem. Skolan gick bara bra.. fick tillbaka ett SO-prov där det stod VG på och matteprovet idag gick hur bra som helst, fick ett VG där också men det va precis på gränsen. Men det är bra ändå(Y)


Efter skolan åkte jag och Becky till stan och tog en fika på Storken och Becky köpte en jättefin kavaj från Cubus också ;). Nu måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig ordning inför kvällen, puss på er ♥

målade naglarna svarta idag i skolan också, men hann bara göra ena handen tyvär... hinner inte fixa den andra heller så det får bli så för dagen ;)

shoes

Eftersom att jag lovade att lägga upp skorna, och jag måste sova nu så säger jag godnatt tyvär. Puss på er♥

http://have2have.se

dags för en dusch

nu har jag precis ätit, pappa kom hem med en kebabrulle från mariannes ;) nu ska jag duscha så vi hörs senare, puss på er♥


träskor?

satt och kollade på http://have2have.se  nyss och jag hittade en massa fina grejer som kommer senare ikväll så hade jag hoppats på några smaktips från er också ;)

men till saken.. så hittade jag träskor och typ träskorssandaler som är välldigt inne nu tydligen. Skulle ni gå runt med träskor ? Det är inte min starka sida för skor precis, vet ju inte vad ni tycker men det skulle jag nog inte göra i första taget i allafall!


innebandy hela dagen

jag har spenderat hela dagen i allianshallen och spelat SKOL DM tyvär så gick det inge vidare, Mickis fick åka ambulans för ryggen den stackarn, trodde jag skulle dö.. hoppas att hon mår bättre nu i allafall ♥
Lisa kom hem hit en stund och vi har väll inte gjort så mycket mer än kollat på tv. Först kollade vi på Ghost Whispers och sen blev det Alvin Och Gänget 2 med en varsin glass ;)(Y)
 
ligger just nu och kollar på Top Model 12


matteprov i morgon

eftersom att jag va hemma hela dagen igpr och ligger efter en hel del nu och har matteprov i morgon så kom pappa hem med ett repetionspapper till mig som det bara va att sätta sig ner med och försöka fixa -.- ucsh när jag va liten så va jag ganska bra på matte.. nu fattar jag typ ingenting längre, vad f*n hände?

gårdagen va inge vidare

förlåt att jag inte uppdaterade igår men det va strömavbrott hela dagen när jag va hemma helt ensam :( och när strömmen kom tillbaka så funkade fortfarande inte internet :( vi kör ju inte på trådlöst längre för att det laggade för mycket.. -.- men men, inte så mycket att göra åt saken.

Till frukost igår blev det typ kakor och ett glas cola... usch, fy och blä. Jag hade precis vaknat och kylen funkar ju inte om det är strömavbrott och jag kunde ju inte direkt åka ner och handla så så fick det bli.. resten av dagen tillbringade jag med gitarren ute på altanen ;)(Y)

17 Again

sitter just nu och kollar på 17 again haha gud så sjukt kul det är xd jag sitter och asgarvar och det är en film som man bara måste se ;) fast det är en typisk migfilm också så (Y)


ont i magen

åt lite för fort och lite för mycket så nu har jag ont i magen istället för att vara hungrig -.- men aja det är bara lägga sig i soffan en liten stund och ta det lite lungt..
 


lunch vid 4

oj, idag har jag faktist fått ganska mycket gjort, jag har tvättat, diskat lite, städat undan lite i både vardagsrummet, mitt "rum" och i Simons .. hahah borde kanske han ha gjort själv men det fanns inget bra på tv och jag kunde ju inte bara sitta stilla idag igen så så fick det bli helt enkelt ;)

sitter just nu och äter potatis sallad med rostbiff (Y)

ser ju extremt fresch ut ? xd men det är gott, jag lovar


godmorgon

vaknade för ungefär en timme sen, fy man sover bort hela dagarna när man är sjuk. Igår va det mest en massa latande i soffan, jag fick verkligen ingenting gjort. Jag åt frukost när jag gick upp och nu ska jag försöka städa lite hade jag tänkt, sen så fpr vi se hur långt jag kommer.

Hade tänkt att ta en promenad sen också men vi får se.. puss på er ♥


godnatt

nu ska jag precis gå och lägga mig och vila inför morgondagen. Jag kommer stanna hemma i morgon också men vi får se hur jag mår. puss godnatt ;)<3

usch, fy och bläää

möte

ungefär runt 5 ringde mirabelle och sa att det va möte i hallen halv 6 så det va bara kasta sig in i duschen och ungefär 20 över va jag inte ens påklädd så jag fick kasta på mig kläder, upp med det allderles nyduschade blöta håret i en hög tofs.. hahah droppade typ ff i bilen -.- och på med brillorna xd

kvällens outfit fick bli:
 


leggings, vitt linne, grå kofta, vita smala converse, skinnjackan och brillorna

allt är från gina förutom jackan som är från JC och skorna som är från eurosko

shoppingsugen

har suttit och kollat på kläder på från alla möjliga ställen idag och jag har hittat sjukt mycket grejer vissa saker finare än andra men jag handlar absolut inte märkeskläder och sånna grejer, jag har aldrig vait sån människa... Det jag handlar är oftast ganska billiga saker eller i allafall inte så dyrt och bara för att det är billigt så behöver det inte betyda att det inte är fint ;)(Y)


cubus











ringar

precis ätit frukost

just nu ör jag hemma och har precis ätit frukost. Tyvär så vaknade jag med en stor klump i halsen och en sjukt täppt näsa -.- Nu sitter jag och kollar på tv och vaknade ungefär vid 11 i morse och har nog inte gjort så mycket annat heller.. men jaja vad kan man göra det är bara vila och ta det lungt.
 
 


godnatt

ligger och kollar på sex and the city och ska snart gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Hörs i morgon, puss godnatt<3

 


Good Luck Chuck

sitter just nu och fikar lite, dricker te och kollar på Good Luck Chuck.


pictures

fick nyss lite bilder från becky ;)











sjuk igen

nej efter att ha varit ute så mycket under veckan och helgen även fast det inte är så varmt, bara för att det börjar bli vår och det inte är 10- grader ute så tror man att det är varmare än vad det är bara för att solen värmer lite mot en husvägg.. så nu är jag självklart sjukt förskyld, kommer kanske inte kunna gå i skolan i morgon heller. Skulle vara surt eftersom att det är ganska mkt nu innan vi ska praoa och ska annars med Becky till stan i morgon och kolla lite kläder .. aja vi får se -.-

 

ännu mera grillning och en båttur

Idag blev det ännu mera grillning. Mickis och Evelina kom hit och hämtade mig på moppen, sen åkte vi ner till ica och handla och sen möttevi Carin och Lisa och åkte upp till lafsen. Det blev lite chips, baguette, kakor, korv, ja lite allt möjligt.

Jag, Lisa och Carin hittade en båt typ på andra sidan nästan kändes det som xd, Så vi satte igång och dra båten till bryggan... HAHAH inga åror och båten läckte men det gick skitbra ändå ;)(Y) så nu står den nog där vid bryggan kan man hoppas.. bara den inte har losnat -.-

 


grillkväll

Igår kom tjejerna hit och vi hade lite grillkväll ;)  det blev lite förrätt med typ "tandpetare" med lite allt ¨möjligt smått på .. sen blev det kött och pommes och carins specialare, typ fryst hallongrädde till efterrätt. När vi hade ätit färdigt gick vi ner och satte oss runt grillen och grillade marshmalllows. Vi hade det jättemysigt och jag hoppas att alla andra hade kul. Ska höra med Becky om det finns nå fler bilder men en har jag i allafall ;)(Y)


Becky och jag vid grillen med marshmallows ;)

körde på vitt lite pösigt linne från gina, "långkjolen""tubtoppen" över det, leggings, skinnjackan, hög toffs och brillorna på skallen xd

valborg

nej fy fan.. ingen vidare uppdatering under valborg.. men torsdagen blev inte så jobbig i allafall. Blev ingen innriktining för min del och jag och carin åkte in till stan en snabbis, tog 10 över 4 bussen hem till mig och tog det bara lungt.. elr ja Carin började dryga lite så det blev en brottningsrunda xd blev inte så sent på kvällen i allafall eftersom att vi skulle upp halv 7 in till stan..

aja vi kom in med kvart över 8 bussen på fredag morgon. Det blev Mickis, Lisa, Matilda, Johanna, Jag och Carin ;) blev det bort till andrasidan nästan vid startskotGick och satte oss i stadsparken en kvart ungefär och sen tet och vi satt och kollade en stund men sen så behövde jag och carin gå på toa och sen blev det en salladslunch att ta med sig till stadsparken från Cupido ;)(Y) efter ett tag kom Mirabelle också men hon försvann ungefär lika fort som hon kom.. samtidigt kom Ali och Oscar.. vi gick till Burger King och tog lite käk innan det blev dags för hemväg.

Vi åkte hem, packade i en halvtimme ungefär och sen blev det flera bussturer ända bort till Österby hem till Mickis mamma. Vi gjorde oss ordning och ungefär vid 8 blev det utgång och ja sen blev det prat med folk och lite mys utomhus.. ;)(Y)

bilder KANSKE kommer... tyvär så blev det inte så mkt sånt..


haha ni kan få en bild från förra helgen istället xd





RSS 2.0