sega dagar

gårdagen va såååhäär seg! vi låg i sängen och spelade dator typ hela kvällen.. tänkte skriva dagen men eftersom att vi gick upp klockan 3 så är det inte så mycket av dagen kvar. I allafall så drog vi in till stan runt 8 och tog typ kvart i 10 bussen hem till Becky så var vi där i en timme ungefär och pratade lite(Har inte träffat henne på ungefär 3-4 veckor)så det va kul. 

Idag kom vi upp runt halv 2.. Mirabelle försökte väcka mig i typ 1 timme för vi bestämde att vi skulle gå upp halv 1 och så fort jag blundade så hör man henne bah: Moa sov inte! Så jag höll mig vaken i en halvtimme och bara låg och drog mig men på slutet RÅKADE jag somna om för det va så skönt och bara ligga i sängen. Men men nu så ligger jag i sängen med Martinas dator och Mirabelle duschar.. tror jag i allafall, en sak vet jag och det är att hon inte är här i allafall (Y)

bild från igår


ingen vidare morgon men en bättre kväll

Just nu sitter jag hemma hos Mirabelle och jaa har mys bara. Dagen började klockan 3 när Simon kommer upp, skriker åt en att gå upp och ber en komma ner och göra vofflor åt honom -.- Hade dessutom så sjuk ont i huvet idag igen så när jag stod där nere i köket med voffelgärnet på max så fick jag försöka hälla i mig ett glas vatten och en ipren -.-

jaja så morgonen va inte så bra men efter att ha tagit det lungt i några timmar och tagit en dusch så blev det bättre.. jag bestämde mig för att åka in till stan med Mirabelle och träffa Tanja(som jag inte sett sen vi gick i 6an, som jag då "bråkade" med) hon har flyttat hit från norrland nu så det va trevligt. Vi satt i stadsparken och tog det lungt och bara gick omkring lite ;) nu sitter vi här och klockan är kvart över 4.. inte trött än så länge i allafall.

jag, tanja och något slisk som frågade om vi ville ha öl..

ser ut som om jag är 7 år och inte har något smink på mig, men vi skyller på ljuset (Y)

Tanja


2009-2010

gjorde en liten video från vinter 09-10 för att muntra upp mig själv ;) Tack för all underbar vänskap ni har gett mig under åren allihopa, älskar er grovt! <3

sjuk som vanligt

hade tänkt att göra en massa roliga saker idag men när man vaknar har man så ont i huvet att man inte kan ställa sig upp och jag har sprungit fram och tillbaka till toaletten och spytt hela dagen -.- Har alltså inte ätit nånting knappt och mår illa så fort jag reser mig upp. I morse hade jag så ont i huvet så jag låg och grinade och typ trodde mitt liv va över. Usch jag hatar att vara sjuk.. hoppas att morgondagen blir bättre.


foodtime

förlåt för att jag inte har uppdaterat idag men jag har legat och kollat på tv heka eftermiddagen för jag gick upp runt halv 3 och tog en dusch. I allafall så har jag kollat på Remeber Me och den är så sjuuukt bra verkligen, fast välldigt sorglig. Nu ska jag gå ner och käka lite.. kommer kanske in ett till inlägg lite senare!

går ut en stund

går ut och träffar Carin och Signe ett tag, hörs senare!♥


hemma

Nu är jag hemma igen! tänkte sätta mig och kolla på Remeber me, som jag har sagt att jag ska göra i en evighet men min bror ockuperar datorn så jag fick sätta mig här istället(Y)

har hur tråkigt som helst och håller på att dö här.... brist på liv!!
 


drar iväg en stund

 drar ut ett tag;) ses senare! ♥

topshop

satt och bläddrade lite på topshop igår och hittade lite saker, shoppingsugen!


kollar på Viva la Bam och äter chips

just nu sitter jag och kollar på Viva la Bam och käkar chips ;) hahah brist på liv som vanligt men jag får inte lägga över någon film från Simons dator och det finns ingenting bra att kolla på på tv,n .. det finns det nästan alltid men idag va det dåligt med valmöjligheter tycker jag, :/ Så Viva la Bam får duga.. aja, kanske slänger in ett till inlägg lite senare men, Hörs så länge! ♥

uggsen

Eftersom att det rgnade ut och jag bara var tvungen att ta lite luft så blev det uggsen idag faktist.. dom har man inte använt på länge (Y)!





pictures

bilder från gårdagen.

Lisa och Carin grillar



jag och Lisa



carin :d

carin och lisa

Evelina, lisa och Carin

Carin och Matilda grillar marshmellows

Lisa med matildas glasögon ;) carin och Matilda

lisa och carin

och sociala Hampus och Viktor ´

mer än hälften av bilderna blev rätt suddiga så det blir inga fler...


regn

idag har det regnat hela dan.. snacka om sommar. Men det är ganska skönt faktist(Y) ska ju bli lika varmt nästa vecka igen så lite regn skadar väll inte. höhö brist på liv så ni får några bilder från dagen
 '

 


klockan är halv 5, godmorgon!

Snacka om att sova bort hela dagen. Igår så åkte jag, Lisa och Evelina in till stan för att köpa present till Matilda och handla lite mat. Vi åkte hem runt 4 och Carin följde med till gåvsta också ;) därifrån så åkte vi till matilda och började grilla och grejer. Vi gjorde egentligen inte så mycket efter maten, roligt hade vi i allafall(Y)♥

Jag sov inte ett skit, den enda som gjorde det var väll Matilda.. Eftersom att jag gick upp halv 11 igår morse så va man hyfsat trött när man kom hem halv 9 och inte hade sovit ett j*vla piss. Men men, jag somnade runt 10 och vaknade klockan 4.. PERFEKT!(Y)
bilderna kommer senare i kväll!

godnatt

nej nu måste jag nästan gå och lägga mig.. har gått upp efter 12 varje dag och i morgon ska jag upp halv 11.

ska in till stan med Lisa, Carin, Evelina och dessutom ska JAG ringa och väcka Carin i morgon bitti för hennes mobil är lite "fucked up" så jag slänger in ett inlägg eller två innan jag drar i morgonbitti också ;) puss på er!♥
 

min överlevnad för idag

Gissa vad jag har levt på idag? IPREN! Usch fy fan, har haft ont i magen sen klockan 5 när Carin åkte hem.

Kan inte iprenmannen komma och bota min mage snart eller?


träffade signe en snabbis

förlåt för att jag inte har upppdaterat så mycket idag.. blir mer i morgon lovar jag!

i allafall så va jag iväg för några timmar sen och mötte Signe vid bussen. Hon kom från stan och skulle till gåvsta lite senare så hon stannade hemma hos mig i typ en halvtimme och pratade lite (Y) Evelina kom och hämtade henne på moppen runt halv 12 och då va det bara för mig att gå in och käka och ta det lungt ;)


drar iväg en sväng

nu ska jag ner till gåvsta med tjejerna och chilla lite ;) hörs när jag kommer hem, puss på er!♥


16.35

nej nu ska jag packa upp väskan och ta en dusch., hörs senare!♥

gårdagen med Mirabelle och Alva

igår när jag klev av bussen så blev det en liten crosstur hem(Y) Mirabelle och Alva satt och brände ner en skiva och sen så låg vi bara och chillade en bra stund ;) Senare på kvällen så lät vi Mirabelle sminka oss. Välldigt ovanligt mot vad man brukar ha men det va skojigt och ett rysligt bra tidsfördriv(Y) Vi blev sjukt trötta efterråt så vi la oss i soffan och kollade på bröllopsfotografen.. filmen i sig är bra men slutet suger så då suger filmen också..

resultatet





hahahha alva e sköön ;)

stenskär

förlåt för dålig uppdatering.. men i förrgår så åkte jag ut till stugan i stenskär med mina kusiner och bara tog det lungt. Vi badade, åkte ner till Öregrund och åt glass, solade och bara njöt ;)

kom hem igår men då så tog jag bussen direkt till Mirabelle och träffade henne och Alva så jag kom inte hem förns nu..

godnatt

nej just nu är jag så sjukt trött så jag skulle kunna somna nu direkt. Efter att ha städat och gått ner och ätit så va det som att jag hade fått i mig sömntabletter typ! Nej men nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna och gå och lägga mig..

i morgon bitti ska jag äta lite, duscha och sen cykla hem till Carin och hämta min brors mobil som jag har glömt där och som han MÅSTE ha i morgon -.-, usch vad livet kan vara jobbigt ibland asså!
aja hörs i morgon bitti, om jag överlever cykelturen -.- godnatt på er!♥

spettskjolen

juste, jag skulle ju lägga ut bild på kjolen och t-shirten lite närmare när jag hade dom på mig.. så här får ni några bilder just nu.





en seg dag

usch fy och blä, så trött man är.. sov inte mycket inatt, men jag hade roligt  igår i allafall. Det va ff i några timmar så Carin kom hit och sen.. kan vi lämna det (Y) det ända jag har gjort idag är städat, ätit, sovit och kollat på tv typ. Skulle åkt och badat med familjen men så blev det inte.

hade sjukt tråkigt så det blev några bilder i morse
 


.

nej nu måste jag tyvär börja städa undan lite efter veckan -.- har inte haft så mycket tid för det så det får göras nu istället.. hörs senare ;)♥


lite shopping

dagens shopping.. suddiga bilder men jag lägger ut mera i morgon eller ikväll när jag har dom på mig (Y)

stor, kort t-shirt från hm

linne med knappar upptill från ginatricot

vaniljvitt linne från ginatricot

kjol från lindex, framsidan

baksidan

gränby

i morse åkte jag in till gränby med mamma och pappa för att först fixa lite saker på banken och kolla lite kläder. Skulle köpa shorts, blev lite garnn men inga shorts -.-

mer om det senare.. dagens outfit i allafall, hade min vita skjorta över ett tag också
 


just nu

För ungefär en timme sen satt jag och åt middag :O, kom ju hem tunt 9 och halv 10 ungefär la jag mig i badkaret (Y) så det blev inte middag förns kvart över 11 typ.. jag va ju inte lite hungrig heller. Så just nu sitter jag och typ proppar i mig glass och en massa skit -.- aja kan behövas på en del ställen ;)(Y)

bilden är tagen för några veckor sen..

gräsö

i tisdags kväll på stan så gick jag, Carin och Lisa mest runt lite och pratade med folk.. Vi åkte hem med 10 över 12 bussen och sov hemma hos mig. Vi satte oss på altanen med lite godis och bara pratade (Y) Runt 3 höll jag på att somna så vi gick in och la oss,  eller i allafall jag. Carin och Lisa låg och.. ja jag vet inte vad dom gjorde egentligen -.-

i morse gick vi upp runt halv 12, åt frukost och gjorde oss ordning. Vi tog bussen halv 1 till Öregrund och fortsatte med färgan till Gräsö. Vi låg och solade och bada hela dagen och vi tog halv 8 bussen hem igen. När jag kom hem la jag mig i ett varmt bad och pratade lite med Evelina och Mirabelle i telefon (Y)



Lisa och Carin när vi väntade på färgan



"tältning"

förlåt för dålig uppdatering.. men jag har inte haft så mycket tid tyvär.

Vi kan ju börja med vad som hände i måndags och tisdags. Signe och Carin kom på kvällen och skulle sova här, egentligen skulle vi sova på altanen för att det är så varmt på nätterna inomhus.. men det fick bli tält istället. Inte för att vi sov i tältet vi hamnade på studsmattan tillslut istället men det funkade ju också bra. Eller ja Carin sov på studsmattan ett par timmar medans jag och Signe gick och plockade blommor, sjöng Melissa Horn låtar och satt och spelade Vem Där! hahaha rätt roligt faktist, vi var så övertrötta så vi satt och skrattade åt allting och sen började vi kolla i gamla skolkataloger, shit hur man såg ut :O

aja på tisdan sen så var vi så trötta så vi somnade runt 9 och vaknade runt 1. Vi åt frukost och sen låg vi på studsmattan hela dagen och bara pratade och körde jag har aldrig ;)(Y) Vi åkte till stan runt halv 10 med Lisa också men Signe åkte hem istället.

kvällspromenad (Y)


FY F*N

usch fy och blä! nu får man faktist klaga på värmen. På något sätt blir det alltid skitvarmt på våran övervåning och nu ligger jag på golvet och det känns som om jag kommer brinna bort! Hur f*n ska jag kunna sova inatt?:O Annars så får jag väll gå ut och lägga mig på studsmattan eller något.


 
hade tråkigt så det fick bli lite bilder också..

All or Nothing

nu ska jag lägga mig och kolla på Bring it on All or Nothing! Hörs senare!♥

värme

det är helt sjukt så varmt det är om dagarna! Nu är klockan halv 9 och det är nästan 30 grader ute. I morgon bitti klockan 8 ska det vara 26 grader och runt 12 ska medelteperaturen ligga på 30 grader typ.. ja man ska ju inte klaga men så här varmt har man ju inte haft på länge :O



safari och tropicarium

idag gick vi upp klockan halv 9 på hotellet. Klädde på sig, fixade håret lite och sen gick vi och åt frukost. När allt var nerpackat så checkade vi ut och åkte till safarin.. en del nya djur och en del som vi hade sett innan, men man kom närmare djuren när man åkte bil (Y) när vi var klara så gick vi ner till tropicariumet och kollade på småaporna och fiskarna.

en zabra och en antilop

en giraffunge och en massa antiloper

giraffer

en struts

watussiboskap.. elr något?

lamor





lejonen

lite senare på tropicariumet

småaporna

en haj

rocka och en minihaj elr nått

stannade sista 5 minuterna och klappade rockorna lite ;)(Y)

j*vla ballerinaskor

ja juste.. jag gick runt med mina nya skor iförrgår kväll och fick skavsår -.- så nu måste jag ha plåster varje gång jag ska preja på mig konversen eftersom att dom sitter tajt så det gjorde sjukt ont i fötterna igår när vi kom hem till hottelrummet. Det är det enda dåliga med ballerinaskor, hur mjukt material det än är så får jag nästan alltid skavsår, så det är bara börja töja ut dom. För att förutom att jag får skavsår så är jag supernöjd med dom(Y)

vildmarkshotellet

på kvällen gick vi ut en stund och kollade runt lite.. Vi gick en liten bit upp mot skogen och sen ut på "bergen" klippor kan man inte sirekt kalla det, det va dom lite för höga för. Sen gick vi ner till en lång brygga... men på vägen till rummet va vi tvugna att stanna i lobbyn och köpa en varsin cola för det va så jobbig uppförsbacke tillbaka från bryggan.. snacka om att man är lat och har noll kondition -.-



jag och min extremt seriösa bror ;)



utsikten från hotellet

så ska man ta kort så kommer såklart han där.. -.-

nere vid bryggan


första dagen på kolmården

bilder från gårdagen.

jaker och kameler

kulan

noshörningar och zebror





elefanter som äter, hälsar och badar



gibbonapor

gorillan lilla Echo med sin mamma





tigrar

en dholevalp (asiatisk vildhund)

en björnunge med sin mamma

sjöbjörn


gråsäl eller knubbsäl

delfiner under delfinshowen

hemma från norrköping

nu är jag hemma igen.. dagarna har vart riktigt roliga faktist och igår när vi gick runt i djurparken så var det 34 grader ute! Vi gick runt i solen och typ letade efter skugga vart man än gick -.- Men roligt var det i allafall och det va värt det. Vi gick i djurparken igår och kollade på delfinshowen igår, men idag så åkte vi runt med bilen i safarin och gick in på tropicariumet. Med hajar, fiskar, spindlar, ormar, småapor och ödlor.. men vi hoppade över spindlarna och ormarna, lika bra det! Igår efter vi hade ätit middag så gick vi ner till polerna och badade också.. jag satt i bubbelpolen i säkert en halvtimme och bara tittade ut mot vattnet och alla öar (Y) Men idag så åkte vi hem redan runt 2 för vi var vid safarin redan klockan 10-halv11 så vi hann med en del.

sitter just nu ute på gräsmattan och solar lite.. det blir ljust för att solen skiner inn i kameran.

kvällen

idag när vi kom hem från gränby stannade Carin hos mig en liten stund bara men sen åkte hon hem.. Jag gick och träffade Mirabelle i 10 minuter innan middan och sen va det bara hem och äta igen.

Efter maten packade jag färdigt det sista inför i morgon och sen så gick jag till hennes moster som fyller 35 idag ;) blev en liten blombucket på vägen dit också (Y) kom hem runt 1-halv 2 och då va pappa inte på det bästa humöret eftersom att vi ska upp 8 i morgon och jag sa att jag skulle vara hemma runt halv 12 senast så.. men men inte så mycket man kan göra åt saken nu.


dagens shopping


vit skjorta från ginatricot för 149kr

bikiniöverdel från lindex, 129kr

skor från hm, 129kr styck

köpte ballerina strumpor från ginatricot också, men blev ingen bild på dom..

in till stan med carin

nu drar jag in till gränby med Carin för att köpa en ny bikini och kanske något annat skoj ;)(Y) hörs senare!♥


godnatt

nu är jag tyvär hur trött som helst.. ska packa hela dan i morgon också och på söndag ska vi upp rätt tidigt för att åka till hotellet i norrköping. Saknar sportscamp när man åker dit men dit kommer jag tillbaka senare hoppas jag ;)(Y)

i allafall så får ni ha det så bra, hörs i morgon! ♥




Kick Ass

nu ska jag sätta mig och kolla på Kick Ass ;) hoppas på att den är bra! Hörs senare.♥

hemma från stenskär

hej på er! jag kom precis hem från stenskärs för inte så länge sen.. Skulle ju kanske ha sovit där men så blev det inte. Först skulle alla sova där, sen bara mamma och pappa och sen blev det ingen av oss så ni sitter vi hemma hela bunten som vanligt och glor antingen in i en tv eller en dator. Men men.. dagen har vart skön i allafall, vi har badat, solat, ätit mat, fiskat lite. skönt att komma bort en stund bara ibland.

körde på inge smink.. bara lite ögonbrynspenna, så bilderna får bli svartvita
 

 
fixade naglarna igår natt typ klockan 4 (Y)(bra sysselsättning om man inte kan sova)  fick bli fransk manikyr ;)


godnatt!

nej nu ska jag gå ner och äta lite, kolla lite på tv och sen ska jag nog gå och lägga mig tror jag.. ska upp rätt tidigt i morgon och duscha och så för jag åker iväg med mamma och pappa till stenskär och bara tar det lungt under morgondagen. Ska bli grymt väder så det blir väll till att ligga nere vid stranden och sola och bada lite ;)

hörs i morgon.. puss på er!♥
  

Cloudy with a chance of meatballs

jag har precis kollat klart på Cloudy With a Chance of Meatballs.. rätt rolig faktist. Har legat i soffan och tjockat mig med choklad och jordgubbar också men det funkar det också ;)

ironman triathlon

haha igår så kollade jag och Mirabelle på en film på youtube där en pappa bär med sin son på ironman triathlon. Man simmar 3-4 km, cyklar 100-200 km, och löper 4-5 mil. Han ville att hans son skulle uppleva samma sak som han själv och jag och mirabelle stod och tjöt i en kvart typ...

hemma hos mirabelle

förlåt för dålig uppdatering, men jag ska uppdatera mera i morgin när jag kommer hem. Men just nu sitter jag hos mirabelle och chillar lite ;) i morgon ska vi till stan och bara ta det lungt...  va så sjukt länge sen vi gjorde något, men efter att hon sov hos mig i förrgår så är allting prima igen(Y)!♥

ni får en bild elr två.



bjuder på den där också ;)

nytt puder

idag så har jag vart hemma hela dagen och "jobbat" lite ute.. jobbigt men värt det. I dag är jag mycket gladare och när mamma kom hem från stan så hade hon med sig ett nytt puder till mig ;)(Y) mycket bättre än massa hm skit..




melissa horn

nu lite sådär i efterhand kom jag på att det hände i allafall en bra grej idag. Jag och Signe ska den 20 augusti kolla på Melissa Horn på katalin :D Så idag beställde vi biljetter (Y) mamma följer med också eftersom att man måste ha ngn med sig som är över 20.. ska bli sjukt kul! ♥



jag kan inte skilja på

jag vet vem jag är när jag är hos dig

när det äntligen är över, live

kvar i nått jag lämnat

new york

vår sista dans

långa nätter

sen en tid tillbaka

säg ingenting till mig

kungsholmens hamn

dålig dag

är på så sjukt dåligt humör.. usch! Har bara en j*vligt dålig dag. Jag vaknade allderles försent som vanligt, det va 35 grader varmt ute och inne och man orkade inte röra sig, skulle planera dagen men istället satt jag hemma, bara allmänt j*vla irriterad.

Blev lite gladare när jag hittade ett par skor på have2have, men blev lika irriterad när jag kom på att jag ändå inte kommer köpa dom.. -.-

om man tar bort dragkedjan så


pictures

nej nu ska jag sätta mig och kolla på film.. hörs senare! ♥
 

 


fullproppad dag

i fredags så åkte jag först till tandläkaren och fick nya snoddar som jag ska försöka ha i så mycket som möjligt nu! Sen åkte jag, signe, mickis och evelina till alunda och badade en stund. Jag fortsatte direkt till stan med Becky och gick runt i ungefär en timme för att becky skulle handla kläder.

Senare på dagen så gick vi ner till gåvsta och träffade carin, sirvan, shahan och shero.. satt nere i gåvsta och pratade lite. Vi tog bussen hem till mig och sen så åkte vi till carin. Lagade lite tacos och åt middag, skulle ha sovit där också men det slutade hemma hos Becky. Jag och carin brottades och slogs en hel del.. -.- hahaha.

Efter ett tag kom pontus och jonathan en stund också.. satt mest och åt popcorn men, dom va inte där så länge men jag tyckte jag hann med rysligt mycket under dagen i allafall och det gillar vi! (Y) annars sover man ju bara vort hela dagarna.. som vanligt.

på bussen in till stan

becky och carin i gåvsta

bjuder på en bild hemmifrån becky också...


ECLIPSE!

i torsdags så gick jag och becky på bio på världens bästa film! Eclipse är så sjukt bra! Den bästa av dom 3 Twilight filmerna tyckeer jag.. Dom andra är ju sjukt bra, men den här är bra och rolig, det har inte dom andra varit. Dom har bara varit bra men man skrattade faktist en hel del (Y)! SJUKT BRA! ♥

Becky på väg till bussen

grönan

ja idag är det ju söndag så jag kan ju börja med vad som hände i onsdags.. i onsdags så åkte jag, carin, lisa och alva till grönan och det va sjukt kul.. åkte allting förutom frittfall och uppskjutet. Vi åkte dit redan vid 11/12 och vi åkte hem runt halv 10. Så det blev en heldag (Y)

alva i lustiga huset

carin

lisa och alva i kön till frittfall

och när dom kom ner så va lisa inte lika glad längre.. haha livrädd den stackarn

carin och lisa i kärlekstunneln

alva och carin i extreme

lisa i stockholm på väg hem

alva och någon kines som hon ville ta kort med -.- hahaha

k guden


här kommer en hälsning från carin :P:P:PP:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P::

RSS 2.0