islatte

just nu sitter jag och dricker islatte och kollar kläder tills i morgon, i morgon ska jag, carin, lisa och alva till grönan ;) så nu måste jag nog gå och lägga mig snart också för jag ska upp runt 8 halv 9 i morgon..
puss på er!♥


hemmakväll

efter middan och när man hade hunnit taget det lite lungt så kom evelina och becky hit.. efter ett tag kom carin och lisa också. Vi satt på altanen och pratade, åt chips, spelade gitarr och bara tog det lungt (Y)









lafsen

idag så vaknade jag och becky inte förns halv 1.. hur skönt som helst att sova men jag hatar verkligen att sova bort hela dagarna! Vi åt lite frukost och sen åkte vi och badade i lafsen med evelina, lisa, mickis, carin och matilda ;) Vi va där nästan hela dagen och sen va det bara hem och duscha och städa lite.. men skönt va det(Y)

becky, lisa och carin



evelina och mickis

ute i gåvsta

igår så åkte jag och carin ner till gåvsta och träffade becky, evelina, signe och lisa. Vi satt på skoltaket en stund och lyssnade på musik och åt lite chips men sen så gick vi och satte oss vid dagis. Mickis kom förbi en sväng också (Y) sen så åkte jag och Becky hem till mig och kollade lite på film.. haha fick bli crossroads ;)

jag och carin

tog inte så många bilder men


kväll i stan

igår så åkte vi till stan på kvällen och pratade lite med folk.. åkte hem med 20 i 1 bussen och mirabelle, becky och carin hamnade hemma hos mig allihopa. Vi skulle ha tältat men så blev det inte... bäddsoffan kom till användning i allafall (Y) men sen så fick vi inte sova i morse för becky och mirabelle gick runt och höll på. Men men vi lever..
 
blev inte så mkt bilder igår men ni får en på becky i stadsparken

på klipporna

midsommarafton va en rolig kväll (Y) jag och carin åkte till öregrund och träffade en massor med folk. Carin sov med mig, simon, liv, louise, johan och resten av släkten i lillstugan senare på kvällen. Vi åkte hem runt 1 från öregrund..  dagen efter gick vi ner och badade lite och sen så åkte vi hem mot eftermiddagen.

i går så åkte jag, mirabelle, carin och becky dit igen och låg och solade på klipporna, åt massa kakor, chips och läsk och sen så åkte vi till stan senare mot kvällen ;)

jag, becky och carin







jeansshortsen

åh snygga shorts, vart har du köpt dom? :D

mina jeansshorts som jag har på mig på bilden nedan är ganska gamla och jag klippte av dom förra sommarn men jag tror att dom är från JC!

 


nu drar vi till stenskär

Nu ska jag och carin åka till stenskär ;) kommer hem på lördag eller söndag men vi hörs då!♥


CARIN GÄSTAR :p

HALLÅ I STUGAN

jag och moa har nyss käkat midsommar lunch och jag har plattat håret, snart bär det av till deras stuga i stenskär, och kvällen tillbringar vi i öregrund med halva sveriges befolkning?. sen blir det gräsö inatt.

ni får några sexiga bilder på mig <3<3<3<3<3<3<3<3 / carin the cool




öregrund

just nu står jag och packar inför morgondagen och helgen.. ska ju ut till stenskär i morgon till farmors stuga tillsammans med mina kusiner, pojkvänner/flickvänner och carin följer med på dagen också (Y) senare mot kvällen drar vi till öregrund och träffar bland annat Lisa och Mirabelle ;) sen är det väll en hel del annat folk där också! ♥





bilder från igår ;)

packar inför helgen

ja ni hur i helvete tänker jag egentligen?

jag tar med mig 10-20 plagg och jag använder hälften av det. Tar jag inte med mig det så ångrar jag mig alltid och tar jag med mig alltihopa så använder jag ändå bara samma kläder typ. Åh beslutsångest!

Det posetiva är ju att då har jag att välja på men det negeativa är ju att det är j*vligt tungt att bära, tar en j*vla massa plats och det blir dubbelt så mycket tvätt när man kommer hem.. men vi kör nog posetivt tänkande i allafall ;) annars kommer jag ångra mig och då blir det inge roligt!



grejen är ju den att allting som ska med inte ens är framplåckat så det där är inte allt -.-
jag ska vara där i två dagar..



spelar gitarr

sitter och spelar lite gitarr och försöker lära mig lite nya ackord osv.. Går sådär men det funkar ;)



bjuder


mirabelle kom över en stund

mirabelle kom hit en stund för att lämna mina kläder som hon hade hämtat hos signe.. Vi pratade lite om morgondagen(MIDSOMMAR!)(som jag längtar som f*n till) och sen så pt vi llite pannkakor och gick ner till bussen.

hade inge smink på mig idag, och körde på mammas gamla luftiga "hoodie" + självavklippta jeansshort, skitsnyggt (Y)


 


gårdagen med alva och mirabelle

igår efter jag och carin hade kommit hem från alva så duschade jag och började göra mig ordning för att åka Alva och Mirabelle till öregrund. Vi kom dit runt 7 och tog halv 11 bussen hem för det började bli lite kallt och det va inte en enda j*vel där i går heller.. Det ända vi gjorde va väll att vi gick hem till poppe en stund och kollade lite på film, träffade agnes en stund innan vi skulle med bussen också men resten av kvällen blev spenderad ute på klipporna med winerbröd, munkar, chips och alkoholfri mojito ;) hahah supergott!♥

jag och alva





mirabelle och alva

mirabelle och jag

alva och mirabelle

bilder från i förrgår

pictures...

carin och alva



alva och carin



carin och jag

carin och alva senare på stan

haha alva dansade lite...

sen blev det nachos med ostsås ;)

årets första dopp!

igår så åkte jag, carin och alva till graneberg elr vad det heter och badade ;) sen åkte vi till alvas moster och sov där.. emelie kom en stund på kvällen också (Y) jag lägger upp bilderna i morgon men det kommer en tjuvskik nu!

gårdagens outfit, suddig bild

alva

carin och jag

kvällen?

Becky ringde och frågade om jag skull med till lafsen ikväll så jag kanske hamnar där ikväll igen (Y) sen så får vi väll se vad vi hittar på för nått..


 


hemmadag

idag så vaknade jag runt 12 och gick upp och åt lite fukost. Gick och bytte om och sen klippte jag gräsmattan (Y) hela dagen har varit en hemmadag.. jag har lagt i lite saker i mina lådor, legat i soffan och kollat på tv, spelat lite gitarr och bara haft det skönt. Men ikväll ska jag försöka hitta på nått riktigt skojigt ;)





mer uppdatering

just nu ska jag kolla på lite tv.. men vi hörs senare, puss!♥



gårdagen

har varit rysligt dålig uppdatering under helgen men har nästan inte vart hemma så det är egentligen inte så konstigt.

igår så fyllde min kusin 15 så vi åkte dit runt 5 och åt mat och tårta och åkte hem redan runt 8 för att lämna simon i björklinge och jag skulle fortsätta till matilda.

När jag kom dit så åkte vi till lafsen och "pratade" med några blyga jävlar från vattholma... vi va inte där så länge, vi fortsatte hem till matilda igen och där blev det kladdkaka och popcorn (Y) Lisa och Mickis åkte hem runt 12 halv 1 och Evelina skjutsade hem mig och Carin runt 2 så när jag kom hem va det bara bädda rent sängen, tvätta av sig och gå och lägga sig. Men kul hade vi i allafall!

Mickis, Lisa och Carin.. så fina så ;)!♥

min och carins fredag

juste när jag ändå sitter här kan jag ju berätta om min fredag eftersom att jag inte har uppdaterat på länge.. för er som orkar läsa.

I fredags så åkte jag och carin in till stan och träffade Erik och Pontus.. haha alltid roliga och sociala (Y) skulle egentligen åkt till östhammar men det blev lite ändringar när vi stod och vänta på bussen, som vanligt -.- men aja kul hade vi i allafall, gick väll mest runt lite och tog kvart över 12 bussen hem.

tog inga bilder men sisst jag träffade dom så blev det några..



rummet än så länge

juste.. igår flyttade vi in sängen och soffan i mitt rum och idag har vi hållt på hela dagen med att montera möbler och grejer så nu ska bara elektrikern komma hit och fixa lampor+några kablar sen är det klart ;)(Y)

så här ser det ut än så länge.. hälften av bilderna är suddiga men











garderoben är större, det är skjutlådor också men dom står på sidorna..

allting är mycket finare i verkligenheten också ;)

mamma och jag har vart och handlat

idag så åkte jag och mamma till boländerna, först till ikea och köpte "garderobsutrustning", hylla+kotgar till mitt rum, blev några nya lakan när vi ända va där också och sen åkte vi till toysRus och köppte en STUDSMATTA!
hahha simon och jag kanske är lite gamla och lite efter men ja va f*n då har man ju ett pra ställe att både motionera, ha kul och sola på ;)(Y)

hyllan, haha så har jag ställt upp lite fina kort på också ;)

regn, regn, regn

idag så vaknade jag runt halv 12 och gick upp och åt frukost. Vädret är inte direkt det bästa, och helgen ska inte bli mycket bättre -.- men nästa vecka ska det bli över 20 grader och sol ;) så det ser vi fram emot (Y)




17.00

just nu har jag precis ätit lunch. Det fick bli pasta (Y) nu sitter jag och kollar på tv och snart ska jag fixa lite islatte! hörs senare, puss♥



hemmadag

Jag gick upp vid 12 och hela dagen har jag legat ute och druckit milkshake i solen ;)(Y)

jag började morgonen med en dusch och precis när jag va klar så plingade det på dörren.. jag trodde det va simon som kom hem och inte ahde någon nyckel, (eller så orkade han helt enkelt inte öppna)... men där står mickis, evelina, carin, lisa och matilda och ska dra till lafsen och bada. Tyvär så kunde jag inte följa med för jag skulle till stan med Mirabelle, men tillslut så blev det inget av det heller. Så jag har legat hemma hela dagen och bara tagit det lungt, men det är skönt det också (Y) värmen börjar ju komma fram i allafall ;)

 
det fick bli hallon milkshake ;)


godnatt

jag är så sjukt trött så jag går och lägger mig nu, tänkte kolla lite på datorn och sen ska jag nog sova.. ska upp hyfsat i morgon för att åka till stan med Mirabelle och tänkte börja morgonen med en dusch och en rejäl frukost!


kebab+tv

nu har jag precis käkat middag, pappa kom hem med kebab ;) ska sätta mig och kolla på tv nu en stund och klockan nio är det sista avsnittet av Grey´s Anatomy...

bild från idag


städdag

jag åkte hem redan runt 12-1 idag för att komma hem och städa lite och bara ta det lungt, blev lite krångel igår kväll också så det blir nog till att sova hemma ikväll.. men det känns ganska skönt faktistl. Jag har inte gjort så mycket annat än att städa, jag har tvättat, diskat, plockat undan en massor med kläder och annat smått skräp. Gick ut och tog lite bilder också så att man är ute en stund på dagen och inte bara sitter inne hela dagarna. Idag är det den första dagen som det är fint väder på av dom första dagarna på sommarlovet ;)(Y)



 

 
dagens: vit stor t-shirt från ginatricot
vit kofta från zara
jeans med hög midja från weekday som jag själv har klippt av


kväll hos evelina

igår när jag kom hem efter en hel dag på stan så va jag så trött så när jag kom hem gick jag och la mig i soffan och somnade och vaknade inte förns runt klockan 9 för att Evelina ringde. Jag slängde i mig lite middag och sen så drog jag ner till gåvsta med Carin. Jag, Carin, Mickis och Evelina åkte hem till henne och sen satt vi och spelade kort, drack te och käka chips på hennes altan ända fram till klockan 1 nästan. Jag sov hemma hos Mickis och i morse så va vi lite med william och va ute i solen en stund..

bild från skolavslutningen

stan med carin

på måndag kväll åkte jag till Carin och vi gick upp kvart över 7 för att åka till stan. Vi började med att gå och ta ut pengar, fixa busskort osv, sen fortsatte vi till solpalatset och solade lite. Lisa kom in till stan lite senare och sen tog vi bussen till årsta, mötte upp Alva och sen fortsatte vi till donken och efter ett tag kom Johan och Fredrik också. Vi va bara där en stund och åt och sen så fortsatte jag, carin och lisa tillbaka till stan för att ta bussen hem.
 


testen

förlåt för så dålig uppdatering men jag har inte vart hemma sen i lördags.

I söndags så åkte jag, Carin, Mirabelle, Pontus och Casper till testen, vi satt där ett tag och pratade och sen sp eldade vi upp en båt utan botten (Y) Jag och carin sov hos mirabelle och på måndan så åkte jag och carin hem till mig..  va så sjukt trött efter helgen så vi gjorde inte så mycket.



gör mig ordning för kvällen

Just nu har jag precis tagit en dusch och sminkat mig lite för att sen efter maten åka in till stan. Ska först hem till Evelina och sen ska vi ut på stan och träffa Signe och Becky tror jag... kanske lägger in ett snabbt inlägg innan jag åker lite senare också, puss! ♥ 


studentskiva

igår så åkte ju jag och Becky till stockholm för att gratta Beckys brors flickvän som tog studenten. Så vi va i deras sjukt fina hus på lidingö (Y). Mot kvällen så blev vi avsläppta i stan och träffade Evelina och Signe ett tag. Det blev kvart över 11 bussen hem till Becky och det va sjukt skönt att komma hem egentligen faktist...

becky på tåget dit

haha så blev det middag på station i stockholm ;)

bilder från i går

igår när jag och Becky kom hem så tog vi en del bilder, lägger ut dom i ett annat inlägg så att det inte skulle bli så långt! ;)♥







mer bilder kommer senare ;) puss på er !


skolavslutning

hann inte lägga in några bilder i går men innan vi skulle gå ner så kom Mickis också och gjorde sig ordning hos becky så vi åkte moppe med henne ner till skolan, slapp vi gå (Y) ;)








Vi åkte ner till skolan, rektortn pratade, några sjöng och sen va det dags för våra betyg (Y) dom va väll bättre än vad jag trodde att dom skulle vara ;). Vi tog bussen in till stan och åt på Java, det blev alla förutom prillan tyvär men det va kul (Y), Alla åkte hem efter maten och jag och Becky tog det lungt hemma hos henne. Vi gick och la oss vid 3 och nu ska vi börja göra oss ordning igen för att åka till stockholm, men mer om det kommer senare! ♥









hörs senare

just nu sitter jag hemma hos becky och hon har precis duschat så nu ska vi börja göra oss ordning in för kvällen och sen ska vi ta en massa bilder så vi kanske hinner lägga ut några innan vi går ner till skolan ;)(Y)

no life

haha igår när jag och Becky va ute och cyklade och tog bilder så körde jag och Becky en riktigt liten fjortispic ;) hahaha inge liv xd

min morgon

idag så vaknade jag av att Becky ligger och ringer min mobil och bah moa din mobil ringer, svara :o

åh så drygt, klockan va inte ens 11 så Becky gick ner och åt glass och kolla på tv och jag låg och latade mig i sängen i en halvtimme till ungefär... sen skulle jag äta frukost och hoppa in i duschen. Vi började gå ner till vallby vid 1 för att köpa läsk och chips ;) sen tog vi kvart i 2 bussen hem till Becky och nu sitter vi här och latar oss (Y)




nya skor

köpte nya skor igår för jag kom ju på att jag inte hade några skor till skolavslutningen... kollade på dom som jag la ut förra veckan men fanns inte i storlek så det blev ett par från din sko istället som mamma fick åka och köpa på gränby för att dom inte heller fanns i rätt storlek -.- när man har 36 så finns det adrig... men hittade ett par i alla fall så jag slipper ju ha converse på mig ;)



399kr från din sko

baby let me love you down

igår så gick dagen sjukt fort.. Det va 6-kamp i skolan, vi var med en stund och sen blev det lunch på pizzerian ;) Jag och Becky åkte in till stan och va sista gången på sången och sen blev det en bulle och islatte nere vid ån (Y) När vi kom hem skulle vi cykla och möta veronica och julia men Becky skjutsade mig och jag va lite för tung xd. Så vi orkade inte cykla längre så det blev en massa kort mitt på vägen innan vi började dra oss hemmåt... haha







snart till stan

just nu sitter jag och latar mig hemma hos Becky och vi ska snart in till stan ;) till sången och kolla lite skor till skolavslutningen i morgon (Y) Vi måste antagligen möta upp Carin och Mirabelle för att Carin har min jacka och där är, min plånbok, min mobil, mitt busskort och lite sånna grejer.. Becky sover antagligen hos mig eftersom att vi är lediga i morgon och då ska vi ligga och sola och tagga in för kvällen och sommarlov ;) hörs senare ikväll! ♥

bild från i förrgår (Y)


måste rusa!

nej nu måste jag snart åka iväg till skolan igen... vi har lagat mat till 9:ornas middag hela dagen och ikväll ska vi vara där och servera. Så nu måste jag göra mig ordning och springa ner till bussen (Y) puss på er! ♥

gårdagen

förlåt för så dålig uppdatering men i går efter lafsen åkte jag hem och tog en dusch och sen kom becky. Vi åkte in till brantan för att kolla på ellen när dom hade genrep till sin minimusikal i skolan. Det började på donken med middag och sen satt vi därutanför och tog lite bilder och så..











helgen har varit toppen

ja ni, uppdateringen har ju inte direjt vart på topp i helgen men jag har haft fullt upp. Igår så va det fest hos evelina och det va sjukt kul... haha fick bada med kläderna på två gånger och en gång idag också. Men men sånt är livet när man e liten och har inte så mycket att säga till om ;) sen såg man ju helt sjuk ut efteråt xd men kul va det i allafall.

Jag kanske lägger in bilder i morgon eftermiddag eller nånting..
så såg jag ut igår innan jag blev ikastad i poolen -.-


godnatt

nej nu är jag grymt trött efter dagen och det ska hållas igång hela dagen i morgon också så nu blir det sovdags för mig ;) hörs i morgon, puss! ♥
 

studenten

Dagen bröjade inne i stan med en massa kort vid cultus när hon gick ut. Familjen fortsatte till ikea och handlade lite medans dom åkte kärra. Vi stannade vid mormors minneslund och la dit en bukett rosor också eftersom att hon fyller år idag. Vi stannade till hemma och lämnade grejerna och sen fortsatte vi vidare till kusinerna och väntade på att bella skulle komma hem i världens finaste messerschmitt som hon blev skjussad av hem från stan ;) Sen blev det champange, mat, tårta och en massa annat.. vi kom hem för en halvtimme sen ungefär för då skulle hon dra vidare och festa i öregrund (Y)
























dagens

idag va jag ledig från skolan eftersom att min kusin tog studenten ;) Vi åkte in till stan vid 11 så jag hann inte lägga in på dagens outfit innan jag åkte men såhär såg jag ut idag.

 
 

Vitt spettslinne från ginatricot
bustier under från bikbok
långkjol/tubkjol från ginatricot
kavaj från hm
converse

mer uppdatering

jag ska börja uppdatera mycket mera nu när jag börjar bli frisk. När jag var sjuk så orkade jag knappt röra mig och det har varit därför jag inte har uppdaterat så mycket men det kommer så småning om, jag lovar ;)


idag har jag.. ätit tårta ?

idag var det första dagen i skolan efter 3 och en halv vecka. Det var tårttävling så vi bakade tårta halva dan, på eftermiddan åt vi upp den och ja haha jag gjorde inte så mycket mer i skolan idag, satt ute lite i det fina vädret också ;)

Becky skulle till stan och hade blivit attckerad av en hel del tårtkastning så hon fick ha min tröja så det är beckys tröja på bilden (Y)




just nu

just nu sitter jag och kollar på The hills och vädret är så härligt så det blev shorts idag ;) har lite puder och mascara i ansiktet och har plattat håret också.. om en halvtimme ungefär ska jag in med mamma och pappa till stan och kolla på studentpresent till min kusin som tar stundenten på fredag (Y) ;)



shoes

jag kollade lite på komentarer om skorna och jag har provat nr 2 redan och man ser typ två tår vilket ser lite roligt ut men annars var dom välldigt snygga, nr 1 är lite lättare att gå i och någon cm lägre. Nr 3 är superhöga och snygga men har också en liten platå så dom blir inte så höga för fötterna när dom väl är i.. nu får ni komentera igen om vilka som är snyggast (Y) ;)


morgonen har varit mycket bättre

idag så gick jag upp hyffsat tidigt och började dagen med en dusch. Sen så gjorde jag frukost och gick ut i solen och åt och låg och solade benen lite ;) fick inte så mycket färg men det va skönt i värmen i allafall. Just nu sitter jag och kollar komentarer om skorna och det blir en omröstning om de 3 med flest komentarer lite senare ;)


bild från i morse


halsbandet

Anonym om halsbandet har kommit:
varifrån har du beställt det? :)

svar: jag har beställt halsbandet från guldfynd för nästan 400kr och det finns i guld för nästan 500kr.

skor till skolavslutningen ?

jag har fortfarande inte hittta skor till skolavslutningen och jag har kollat lite på Kenzas Wildflower. Men som vanligt kan jag inte bestämma mig vilka som är finast, så ni kan slänga in en komentar, vilka är snyggast?


The hills

just nu sitter jag och kollar på The Hills maraton ;) tröttnar aldrig. Men om en stund ska jag försöka äta lite lunch och bara ta det lungt, sen mot eftertmiddan blir det mest en massa plugg -.-

haha bild för några veckor sen.. saknar värmen!


halsbandet har kommit

igår så kom mamma hem med mitt halsband som jag bställde i namnsdagspresent ;) det va superfint, lite kort om man jämför med vad jag brukar ha runt halsen men så ska det ju se ut.. och man vänjer sig (Y)



RSS 2.0