Transformers3

Slänger på Transformers 3(återigen), uppdaterar mer ikväll!



swaaaaag

Mår så sjukt bra idag faktiskt! Slutade runt halv 12 idag och i morgon kan jag tyvär inte komma till skolan så det blir långhelg! Slänger in en bild från i går morse så länge:


du är på väg att göra ett stort misstag

hade faktiskt massor med saker som jag tänkte visa idag men just nu har jag ingen lust med någonting faktiskt

söndag som vanligt

Söndag.. alltid lika roligt. Blir en dusch och sen lägger jag mig och glor på film tills det är middag antagligen. Får se om man orkar med en promenad eller inte...(gissar på att det inte kommer bli av) men men....



Café Årummet

Vaknade till igår kväll i allafall... käka lite, gjorde mig ordning lite snabbt och åkte sen in till uppsala och träffade carin. Blev lite fikamys på årummet! runt halv 11 börjadde vi väl dra oss mot station och där hände både det ena och det andra, roligt hade vi det i allafall! Va hemma runt 12 och då väntade sängen!



Café Årummet

Vaknade till igår kväll i allafall... käka lite, gjorde mig ordning lite snabbt och åkte sen in till uppsala och träffade carin. Blev lite fikamys på årummet! runt halv 11 börjadde vi väl dra oss mot station och där hände både det ena och det andra, roligt hade vi det i allafall! Va hemma runt 12 och då väntade sängen!



ut på äventyr

I fredags blev det en vända ända ut till gräsö med louise för att träffa grabbarna! Trevligt som vanligt... kom hem runt 2 igår och då blev det en dusch och en powernap!


macbook

Fick våra datorer i fredags!! Macbook Air... några månader sena men men.





you think that you know me...

Nej nu ska jag lägga mig i min underbara säng och SOVA! Godnatt ffs!



don´t forget

Efter skolan gick jag och mötte upp Louise och så blev det en fika på Storken. Är ju kanelbullens dag idag så ja man va ju bara tvungen fetto som man är! Efter lite skitsnack med henne så kom brorsan också.

När vi var klara så gick vi och mötte Fredrik som va i uppsala en snabbis under dagen men som tyvär var tvungen att åka tillbaka och jobba sen. Bussresan hem blev faktiskt riktigt rolig... men så är det väl som vanligt när simon, jag och louise är lite för länge med varandra. Aja, det gjorde dagen lite mera värd i allafall! Puss på er allesammans! ♥






schooooool

Morgonen och skoldagen va väl precis som alla andra dagar. Satt i bilkö i morse, hade matte, lång rast och lunch och sen tre timmars engelska... a inte så mycket nytt. Lekte lite i salongen under lunchen så satt och tog lite kort på carin och jonna hueheuheu





dresscode

Slänger in en snabb bild på dagens outfit:


 


Indiska

Bild på mitt nya halsband från Indiska. Syns nästan bättre på bilderna när jag har det på mig men men, 99kr kostade det!



CbG

Slutade halv 12 idag så sprang ner till cbg och köpte med mig en sallad hem så jag han med bussen så slapp jag gå i skitvädret! Lagom lat tjej..

När man kommer hem och är duktigt och ha köpt en sallad ska det så klart stå en hel låda med chokladbollar i kylen! Mamma och pappa försöker göda mig tror jag...




wayne´s

Vaknade upp hos carin i söndags också och under dagen gjorde vi väl inte så mycket med runt 4-5 drog vi oss ner på stan och tog lite Ice Chai på wayne´s och satt och babbla lite. Kom hem, åt, blev lite soffhäng och sen ropade sängen!



filmmys

I lördags va vi nog alla ganska slitna så vi bestämde oss för att gå ner och handla massa godis så blev det lövbiff med pommes och tzatziki till middag! Blev filmkväll med my little princess, hanna och my sister´s keeper helt enkelt, otroligt skönt!


friday night

Runt halv 7 i fredags kväll kom Becky till uppsala så jag och carin gick och mötte henne och sen va det dags för mig och becky att gå och möta upp ett gäng för att gå ut och äta på Dragon Palace och fira Ellen som fyllde år förra veckan! Det va jättemysigt och lite senare under kvällen fortsatte vi till Matte. Lika skoj som vanligt och lite till! Blev taxi hem tilll carin runt 5 någonstans... precis som det ska vara!




friday

Har inte hunnit eller orkar uppdatera i helgen.. blir lätt så när man inte är hemma. Vi kan ju börja lite kort om fredagen. Lediga, hur skönt som helst så det blev frukost följt av en promenad. Blev en halvmil så det kändes bra.. gjorde mig ordning och åkte vidare in till uppsala med carin och skulle kolla på present till hennes mamma. Blev ett halsband för min del från Indiska(kan lägga upp bild senare).



RSS 2.0