VALBORG!

Valborg idag!!!!!! Skitglad ;) I allafall så kom jag hem från stan för ett tag sen. Det var mest skönt och bara gå runt lite och prata lite med lite folk men sen så bestämde vi oss för att åka hem. Nu har jag gjort mig ordning och ska allderles strax åka till mickis och vara där i någon timme innan jag drar vidare till östhammar med mirabelle, kusin osv.. Hörs i morgon! Pussssss på er!




NELLY

Funderar på den här klänningen till middan och skolavslutningen.. vad tror ni?




Grillning!

Kom hem från Kista 6, halv 7 och då blev det grillning. Tog en dusch och sen åkte jag in till stan och träffade carin och signe och grillade marshmallows på bryggan i någon timme. Kom hem för ungefär en timme sen och nu ska jag gå och lägga mig snart så man kommer upp ur sängen i morgon.. Lockar väll inte direkt men aja. Godnatt och puss på er!♥

 

KISTAGALLERIAN

Dagens shopping:



Linne från Diabléss




Jeans/jeanstights från Diabléss



Byxdress från BikBok



Haremsbyxor från Ginatricot




Jeansshorts från Ginatricot



Linne från JC



Bh:ar från H&M



Bustier från BikBok



Trosor från Ginatricot

Och sen blev det ett par brillor från H&M också..


Till The World Ends

Nu ska vi snart åka in till stan och möta carin och sen drar vi vidare till Kista.. hörs senare när jag kommer hem! Puss på er! ♥




SOLO

Idag var vi i Eskilstuna på 70-års fest ;) inte illa alltså.. tänk när man är 70, det är några år kvar. Aja i allafall så kanske det blir några bilder i morgon kväll när jag kommer hem om jag orkar. Blev en SOLOtidning på vägen hem så nu tänkte jag lägga mig och kolla lite i den ett tag..


Keeps Gettin´ Better!

Juste kom på att jag aldrig la upp bilderna från spexfotot eftersom att min kamera dog precis då så ni kan få en titt på hur jag, carin och lisa såg ut i allafall! ;)




Young Girl!

Nu under kvällen har jag faktiskt suttit och skrivit klart om det där jävla nervsystemet så nu har jag en av typ 50 saker som är gjord i allafall! Alltid något men det är en del kvar som sagt...


Garderobsrensning!

I morgon blir det shopping i Kistagallerian med Carin! Åh va jag har längtat efter rejäl sommarshopping! När jag kom hem idag så tänkte jag också lika gärna att det var dags att rensa garderoben och det var en hel del saker där i som man absolut aldrig har tagit på sig och som man har växt ur för länge sen men som man liksom bara vill ha där i fallatt man skulle vilja ha den... nej nu blev det inget sånt skit och det blev en del också! ;)



My Life Would Suck Without You!

I morse ungefär klockan 10 kom jag och carin hem och det första vi gjorde va att gå och lägga oss och sova det lilla vi kunde. Carin åkte runt 11 så då åt jag lite och hoppade in i duschen och sen va det dags för att åka till Alunda och träffa halva släkten och ha påskmiddag.. Det första jag gjorde när vi kom hem va att starta datorn men kom inte långt innan jag somnade med den framför mig. Usch har ju inte sovit ett skit inatt förutom att jag slumrade till runt 7 någon timme innan bussen gick. Men men är man ledig så är man!




En förkortning av gårdagen!

Veckan har vart full med saker hela tiden så har inte uppdaterat för har för det andra inte varit hemma heller. Igår så åkte jag och carin hem till Evelina och grillade med tjejerna och sen fortsatte vi till Mattias inne i stan och va där ett tag. Runt 11 tog jag och Carin bussen till Östhammar och åkte till Tobbe.. va där hela natten och i morse så gick inte bussen som den skulle heller så vi fick gå till Östhammar från Barkö och det tog nästan en timme.. skitkul! ;) Det värsta jag vart med om på länge!

 
Och såhär såg jag ut mitt i natten när killarna hällde Fil över hela mig! Luktade otroligt gott i håret sen och kände mig så fräsch som jag bara kunde bli ;)


Jordgubbar!

I lördags skulle jag egentligen åkt till öregrund men låg och kollade på film hos signe och skulle ta kvart över 11 bussen dit och då skulle jag vara framme vid 1 ungefär så det blev inte så.. höll nästan på att somna när jag låg där i sängen så jag sov hos signe istället och dagen efter gick vi stan i solen och åt jordgubbar ;) Skitbra väder ute och det va hur skönt som helst!


Take your life with cocaine!

Nu har jag precis ätit och tänkte lägga mig och kolla på film ett tag och sen så får vi se vad som händer ikväll!
 


H&M

Satt och kollade lite på hm.se igår och hittade två söta vita linnen, en svart byxdress, ett vitt virkat linne och ett par fina kilklackar!

Längtar efter vår och sommarshoppning nu!

Confessions

Har precis vart ute på altanen i solen och bara chillat! Åh vad härligt väder det är ute! :D Snart kommer det lite folk hit som ska äta lite så nu ska jag byta om så hörs vi sen! ;)



Born this way!

Ja ni. Kvällen igår vart lite annorlunda fredagkväll än vad det brukar vara. Evelina kom och hämtade upp mig och så fortsatte vi till matilda. När vi kom dit började vi grilla och senare mot kvällen började vi gå en sväng och hamnade hos Emelie våran förra "lärare" och av någon anledning började vi blåsa ballonger och va där ungefär en timme sen gick vi hem till matilda igen. Jag var väll hemma runt halv 11 och fanns inte så mycket att göra då så jag somnade väll runt 12 någonstans.. haha aja det funkade det också!














Indestructible

Gud va skönt vädret är ute! Solen skiner på altanen så jag och simon gick ut och satte oss på altanen och solade ett tag.. blev en latte också! Underbart, nu är det bara hoppas att det fortsätter så här och så hoppas vi på ännu varmare till sista april! ;)




The Studio!

Igår så var jag, mamma och simon på det nyöppnade stället i uppsala The Studio där man får vara "modell för en dag". Det va så sjukt roligt.. alla bilder blev väll inte dom bästa men jag tänkte lägga ut några i allafall och har försökt få med från varje "outfit och bakrund". Det va i allafall sjukt roligt och absolut något jag rekomenderar.
















skoldagen

Har uppdaterat någonting på ett tag men har absolut inte haft tid! I allafall nu så sitter jag hemma och tar det lugnt.. åkte hem tidigare idag. Magen började krångla och min medicin är slut men mamma kommer hem med en ny ask idag! I allafall så har vi haft "elevrådets dag" idag i skolan så det va lite tävlingar, pyssel, bakning, godis osv. Skön dag(förutom magen).


little black dress


little black dress


Party In My Head!

Kom hem för ett tag sen från matilda. Blev inga bilder igår fast kameran var med. Aja.. ligger i sängen nu och väntar på mat! Underbart!



Outfit

Dagens outfit:



Wrong Baby Wrong Baby Gone

Har duschat och börjat gjort mig ordning för ett tag sen. Runt 5 ska jag ner till bussen och åka till uppsala med Lisa och möta upp Matilda, Carin och Evelina och kanske Becky också.. sen ska vi äta på Dragon Palace. Ska bli supermysigt och gott som fan! Ska bli otroligt skönt att komma iväg ett tag och bara prata och ha kul!




RSS 2.0