Godmorgon

Nej kanske dags att göra sig ordning och åka till skolan i allafall... hörs sen!




världens snyggaste nyvakna tjej! -.-

GOTLAND!

Lite kort om helgen: de har vart skitkul enligt mig och hur skönt som helst att bara komma bort ett tag. Vägen dit kändes otroligt lång, blev tåg från Uppsala till Stockholm, buss till Nynäshamn, båt till Visby och sen buss till Tofta. När vi väl var där började vi väll packa upp osv. Gick ner till stranden ett tag, senare blev det middag och på kvällen var alla nere vid stranden.

I lördags så gick väll alla och tog det lugnt hela dagen. Badade i poolen, duschade, fikade lite för våran lärare fyllde år, bara gick runt och på kvällen blev det också lite snack nere vid uteserveringen vid receptionen.

Igår skulle vi upp klockan 7 och städa och bussen gick halv 10 från Tofta till Visby. Väl framme i Visby så skulle inte båten gå förns 4 så vi skulle gå runt och svara på lite frågor men vi siktade in oss på max istället men det gick inge vidare. Tappade bort oss och fick ira runt som 4 vilsna turister i regnet och tillslut gick vi in på något hotell och fick en karta. När vi äntligen var framme och sen skulle tillbaka blev det taxi till hamnen!

I allafall så var helgen lyckad!
Bilder från Gotland:

















Home sweet home

Hemma från Gotland nu och helgen har varit skitkul! Mer om det i morgon för nu är jag sjukt trött och ligger nyduschad i en nybäddad säng och ett nystädad rum! Ibland har man tur som har familj som storstädar och bäddar sängen åt en innan man kommer hem! Puss på er, Godnatt!  (grattis mamma på morsdag föresten, igen!) älskar dig!

bild från helgen! mer bilder kommer i morgon...


Packar med beslutsångest!

Packar för fullt inför Gotland i morgon! Tyvär hinner jag inte hem till söndag då vi egentligen ska till min farbror som fyller år men jaja! Annars är jag så sjukt ivrig och det ska bli grymt! Tror vi kommer ha skitkul och vi ska bara mysa, ha kul och bara va helt enkelt! En hel helg med brudarna på gotland är inte illa (och resten av klassen så klart) ;) heheh

Problemet med mig och packning är att jag vet att jag ångrar mig om jag råkar glömma något plagg eller inte tar med mig det för jag känner att jag redan har tillräckligt många tjocktröjor med mig t.ex. Så det blir alltid lite mer än nödvändigt men enligt mig så är det ju du själv som får släpa på det så det är ju upp till en själv så klart! ;)

Inte allt än så länge heller... heheh



KNASIGT VÄRRE

Sitter och pratar i telefon med Becky men nu bröts det precis.. min mobil har vart konstig i några dagar nu sen den drog i väggen i skolan i veckan. Ibland går det inte alltid som man vill. Fast det konstiga är att det enda problemet med den är att jag inte har någon nätåtkomst i skolan eller hemma? Aja nog om det!


bjuder en aning på dom ;)


NY

Gick en snabbis på stan med Carin idag.. eller bara gick runt och kikade lite snarare. Hade ju där emot ett presentkort på stadium så det blev en keps iallafall. Perfekt till helgen! ;)


NY

Gick en snabbis på stan med Carin idag.. eller bara gick runt och kikade lite snarare. Hade ju där emot ett presentkort på stadium så det blev en keps iallafall. Perfekt till helgen! ;)


OUTFIT

Slänger in en bild på gårdagens outfit på engång också!


suddig bild däremot..

CUPIDO

Igår så blev en tur till stan efter skolan med Mirabelle och Lisa. Åt på Cupido, kollade lite kläder, skor osv.

Senare hade jag sångavslutning och det gick faktiskt ganska bra. Alla var jättebra och det var jätteroligt att vara med! Tyvär blev det inga bilder från det men men..




fredagsmys!

I förrgår så kom becky till uppsala och då blev det Amazing Thai, hem till Mathias och sen ner till bryggan!












KÖTTA DÅ!

Nej ni nu kanske man ska sova ett tag så man är taggad till innebandy skoldm i morgon då! ;D hahah kommer hu göra bort mig/oss en aaaning men det är det fan värt!


STYLE BY TYRA!

Kollat smycken på Stylebytyra.se till klänningen osv.. funderar på några va dom här:

överarms armbandet ska jag köpa i allafall!


Pluggar med Mirabelle!! ;>

Tjeeena, mirabelle kom hit idag och vi har faktiskt pluggat(tro det eller ej). Ätit lite kladdkaka osv också..

här får ni en sjuuukt gammal bild på mig och mirabelle.. snygga va? ;)


SHOES

Har kollat runt lite på skor till klänningen och funderar på guldiga eller bruna men vet inte riktigt än..

Kollade på bilden med klänningen och då har hon dom här skorna på nelly till den och så ser det skitsnyggt ut men vet inte om den där rätt tjocka klacken kommer funka på mig..


Hittade ett par andra guldiga på nelly också:



Sista skorna har jag provat på scorett och dom sitter jättebra och är sköna också men dom köper jag om jag inte skulle hitta några andra.



In Till Stan...

Nu drar jag in till stan och träffar en liten Carin! Hörs sen puss på er!♥



SPRINGTUR!

Har precis tagot en dusch och ätit lite. Det blev en springtur i allafall och nu sitter jag framför tv:n och kollar på The Hills! ;)



FRUKOST!

Har precis ätit frukost och nu tänkte jag bara ta det lugnt ett tag och lägga mig framför tv:n, sen får vi se om det blir en springtur.. hehe om jag ens orkar byta om.



helt död

Sjukt trött... var i stadsparken med tjejerna igår och satt nere vid bryggan och rökte lite vattenpipa och bara tog det lugnt. Tog kvart kvart över 11 bussen hem och somnade runt halv 1-1 någongång. Ändå är jag så sjukt trött idag. Jag vaknade inte förns 12-halv 1 och ända fram tills nu har jag varit helt död! Aja får väll börja röra på mig snart i allafall.


bjuder på den!


LÖRDAGS

Hade bara mobilen igår och den tar ju kanske inte dom bästa korten... men men här är i allafall några bilder från i lördags!





Temat var 80-tal om jag inte sa det innan så därför ser ju folket ut som dom gör! ;)

DUSCHA

Kom hem för ungefär en timme sen kanske och nu ska jag ta en dusch och börja planera kvällen. Vi får väll se om det är någon som orkar slita sig från hockey på tv:n ikväll...


40

Sticker iväg till församlingshemmet och hjälper till lite på mirabelles pappas 40-års partaj ;) Hörs senare! ♥



I´ll always see your face

Åjte in till stan igår med Carin och Lisa, mötte sen Mickis och Evelina och lite senare åkte vi till Luthagen hem till mårten och träffade martin osv.. Tog 20 över 2 bussen hem och den var så sjukt smockfull! Massa studenter som hade haft skiva osv så det blev en lååång bussresa hem. Sov hos mickis och åkte hem runt 11 i morse för att börja göra mig ordning igen..



The One That Got Away

Igår efter skolan åkte jag hem och gjorde klart lite småuppgifter... trött som fan va jag och försökte komma på några planer till kvällen men det löste sig tillslut!



Come Break Me Down

Kubben gick inge vidare.. fick ner alla simons 2 gånger men när det kom till att få ner kungen så gick det inte på min vilja direkt. Torskade med 3-0.. vi får öva på det där tror jag ;)



Mitt Hjärta Blöder!

Nu ska simon och jag ut och spela lite kubb ;) sen ska jag ringa Becky som jag saknar otroligt mycket! Puss på er!♥


CLOTHES!

ÄNTLIGEN! Kläderna från nelly kom idag och klänningen passar så nu är det bara hitta skor och smycken.. Tröjan va också jättebra så är riktigt nöjd! ;)




GoDnAtT!

Nej förni ni.. nu blir det sängen för min del om jag ska orka upp i morgon! Nationella i nästan 2 timmar och att det är matte gör ju inte saken mycket bättre... Aja vi får ju ta med oss mat i allafall ;)

Puss på er! ♥




LA LA LA

Fick "övningkörningskurs" på datorn av mamma och pappa i julas någongång men har inte hunnit kollat det riktigt än och i höst så får jag ju äntligen börja brumma lite heheh får väll se hur det går... I allafall, tänkte starta med det i veckan och se om jag kommer någonvart!

Bild från igår påväg till skolan från pizzerian.. sitter på moppe som ni kanske ser så inte den bästa bilden men.



Jar of Hearts

När jag kom hem idag så gjorde jag en islatte och gick och satte mig ute på altanen och pluggade... Shit vad jag har kämpat dom här dagarna. Är inte riktigt klar än men snart så!

I allafall då va det skönt att få en del gjort så jag satt där hela eftermiddagen och sen somnade jag en stund i hamocken(stavning)? Aja...




7 minutes

Igår så blev det lite brottom på kvällen för skulle in till stan och träffa mirabelle! I allafall så åkte jag, carin och lisa till stan efter skolan och kollade lite på bikinis osv men det blev inte mycket av det så jag åkte hem, åt, tog det lugnt och sen va det bara in igen.. Satt vid bryggan och pratade osv. Riktigt mysigt! ♥




On The Floor

Nu så blir det middag och sen en dusch. Får väll se vad som händer sen.. lite gott och en film kanske?




Satan i Gatan

Har legat med Mickis hemma hos henne på altanen och stekt i solen hela dagen! Så sjukt skönt väder ute! Är en aning bränd på axlar, armar, över bröstet osv men men är man ginger så är man ;) Fräknarna börjar synas ordentligt nu också.. Ibland bara ääälskar man sin hud..


UTGÅNG!

Nu drar jag till stan med Mickis och träffar tjejerna! Ha det bra, puss på er! ♥



Mama Do

Nu blir det allderles strax lasagne!! Åh Typ den första "riktiga" maten jag kommer äta. Ända sen igår morse har jag ätit, kräm, yoghurt osv.. har haft så ont i käften så har inte kunnat äta typ! Men men bara stå ut som sagt!




Känner mig extremt snygg med mina bruna, fina ben! ;) (ironi så klart)


NELLY

Juste! Beställde Klänning till middan/skolavslutningen + en tröja som är mysig att ha på kvällen.

Från Nelly!



Om Sanningen Ska Fram!

Igår hamnade jag, evelina, mickis, mirabelle, carin och alva hos mathias! Vi gicvk väll dit runt 8 och åkte hem runt 11-12. Men det var trevligt! Tog bilder med mobilen så blev ganska suddiga men...







Oj vad jag bjuder och så hoppas vi på att brudarna inte döööödar mig! Puss på er!


TUT TUT!

Var hos tandläkarn i onsdags och pratade om vad dom ska göra när dom sätter i tandställningen osv. När vi var klara skulle vi boka tid och de hade en redan igår så nu är den i!...


STADIUM!

Disco i skolan i fredags.. då kom våran gamla barngympalärare och gav ett presentkort på Stadium för att vi vart med och hjälpt till som ledare. Jag har ju bara vart med i 1-1 och1/2 år men blev 250kr iallfall!


Vilken Hääärlig Dag!

Underbart väder ute idag! Dock är det kanske inte så jättevarmt men på altanen är det hur skönt som helst! ;)



converse

Juste... köpte vita, låga converse dagen innan valborg och det av väll liiite onödigt på ett sett kanske..

inte lika vita och fina som nör jag köppte dom direkt!



Jodå!

Hej.. Jag skrev ju för ett tag sen att jag skulle sluta blogga men bara för att man lägger ner så får man plötsligt saker att skriva och lust med det. Ganska typiskt. Så nu tänkte jag börja skriva lite då och då ibland mer eller mindre(från de gångerna då jag faktiskt skrev tidigare)... men men.



byxdressen och brillorna på idag!

LÄGGER NER BLOGGEN!

Slutar blogga nu så alla vet det. Mer än så kan jag nog inte säga. Har inte ork, inget att blogga om osv.


RSS 2.0