GOTLAND!

Lite kort om helgen: de har vart skitkul enligt mig och hur skönt som helst att bara komma bort ett tag. Vägen dit kändes otroligt lång, blev tåg från Uppsala till Stockholm, buss till Nynäshamn, båt till Visby och sen buss till Tofta. När vi väl var där började vi väll packa upp osv. Gick ner till stranden ett tag, senare blev det middag och på kvällen var alla nere vid stranden.

I lördags så gick väll alla och tog det lugnt hela dagen. Badade i poolen, duschade, fikade lite för våran lärare fyllde år, bara gick runt och på kvällen blev det också lite snack nere vid uteserveringen vid receptionen.

Igår skulle vi upp klockan 7 och städa och bussen gick halv 10 från Tofta till Visby. Väl framme i Visby så skulle inte båten gå förns 4 så vi skulle gå runt och svara på lite frågor men vi siktade in oss på max istället men det gick inge vidare. Tappade bort oss och fick ira runt som 4 vilsna turister i regnet och tillslut gick vi in på något hotell och fick en karta. När vi äntligen var framme och sen skulle tillbaka blev det taxi till hamnen!

I allafall så var helgen lyckad!
Bilder från Gotland:

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0