Shopping

Juste har fortfarande inte visat det jag köpte i Nice.. det va en ring och ett halsband till men glömde det, det kommer ni väll få se så småning om ändå så, om inte annat lägger jag upp det under helgen ;)

Några av sakerna:


kavaj(kort model) från H&M för ungefär 199kr


örhängen med fjädrar och två ringar (finns en till) från SIX, världens bästa ställe!
kommer inte ihåg vad det kostade men det där tillsammans gick väll på 200-250kr ungefär.

svart nagellack och någon konstig ögonskuggsgrej som kan va kul att prova från Sephora ca 90kr

och sen så va vi på någon parfym fabrik och fick med oss en tvål och någon kärringparfym hem..

Carpe Diem

Förlåt för att jag inte uppdaterat under veckan men har vart sjuk och har inte haft någon ork..

I allafall så ska jag till skolan i morgon och skulle åkt till harg på kvällen men det blev inget med det så vi får se vad som händer. Juste hade namnsdag när jag var borta så när jag kom hem fick jag text som ska upp på väggen så småning om!

OnePiece

Ligger och kollar på lite OnePieces... funderar på att köpa en, men har ingen aning om färg.

De som finns inne nu är:



fanns några andra också men orkade inte lägga in alla.. ni hittar dom på: www.onepiece.se och klickar på webshop! ;)


Under veckan!

Lite mer om veckan..

På måndagen så va vi runt lite ute i nice och hade en del presentationer, började också typ Spöregna! Nar det väl regnar, regnar det inte lite heller.


Under dagen på tisdagen så va det presentationer om ämnet(unga i europa)och på kvällen så gick vi ut på någon bar i stan.
Det va sjukt kul + att vi va typ 40 pers.



På onsdan så blev det en fridag med allihopa på lite olika ställen, vi fick åka till någon liten där det va skitfin utsikt och sen åkte vi och gjorde parfym på ngn fabrik grejs.. sen tillbringade vi resten av dagen på stranden ;>





På torsdagen så var det avslutning dvs: Show(vi gick luciatåg), buffé och "disco" på kvällen. Det var helt klart en utav dom roligaste dagarna där nere.. (fans fler bilder men dom är rätt suddiga)


Rumänsk folkdans som jag tydligen fick vara med i, dom gick och plockade folk från "publiken" Sjukt kul va den iaf.. haha

På fredagen så va det sista dagen och vi skulle säga hejdå.. skittråkigt, men men..
Eftersom att vi inte åkte hem förns på lördag kvällen så gick vi ner till stranden på eftermiddagen och sen på kvällen åt vi på resturang och va ute ett tag i gamla stan.. skitmysigt.


Svenska och Finska gruppen!


På kvällen på en resturang i gamla stan


NICE

Förlåt att jag inte har kunnat uppdaterat under veckan som varit, hade dator halva veckan men det blev inget bloggande. Just nu är jag hemma och är sjuk så har inte fullt med ork om vi säger så, men vi kan börja med några bilder så blir det mera vad vi gjorde under veckan sen..






Hejdå Sverige!

Okej sista inlägget för veckan kanske.. I natt klockan 4 går jag upp och åker till Arlanda för att åka till Frankrike. Kommer sakna er tjejer, och alla andra! Ha det så bra, PUSS PÅ ER ALLIHOPA!♥

Kvällens

Slänger in några bilder på kvällens oufit!
 




Boots!

Blev nya skor på gränby igår.. la in dom igår för att jag var lite osäker på om  jag ville ha dom eller inte men dom är superbra!





499kr på DinSko

Hörs senare!

Hörs när jag kommer hem! Ordninggjord på tio min.. inte illa haha

13e november

Nej nu måste jag börja göra mig ordning... ska ut och äta med familjen klockan 3 och innan det ska vi åka till gränby och kolla lite, så vi hörs senare! Puss på er♥


Jacuzzi!

Lite senare i gårkväll kom Becky också och då gick vi ut till Jacuzzin ;) Hur skönt som helst, och supermysigt! Jag och Lisa satt och badade i nästan två timmar.. sen gick vi in och kollade på The Notebook, jättebra film men han inte kolla klart på den för jag somnade så klart i soffan och sen sov jag där resten av kvällen och natten.. hahah

lite övererredigerat men inte jag som har redigerat dom..





JEANS!

Fick en komentar om vart jag har köpt mina jeans: vart köper du dina jeans!:) dom var iaf sjukt fina!:)

Tack så mycket, Jag har köpt dom på Weekday för 400kr och dom är jättebra i storlekarna eftersom att det är låt midja och stretch tycker jag i allafall..

Myskväll

Igår så va dagen välldigt skön och avslappnad.. Jag och Carin åkte in till gränby efter skolan och jag köpte ett par "högmidje" svart jeans från Ginatricot för 199 kr! Ni kanske får en bild på dom senare för just nu är dom i tvätten så att jag ska kunna ha med mig dom till Frankrike(åker ju inatt).

I allafall så mötte vi sen upp Alva och vi tre tog bussen hem till Mirabelle. Efter ett tag kom Lisa och vi drack drinkar och satt och mös ett tag bara. Superskönt!



Sweet Dreams!

Slänger in några bilder på Dagens Outfit innan jag somnar också..

Godnatt!♥



Tar en dusch!

Nu ska jag gå och ta en dusch.. hörs senare! Puss på er♥

SMYCKEN!

Blev en del saker från Kicks idag när jag och Carin gick på stan.. 5 par örhängen och ett armband ;)

Första paret:

Andra paret:

bilden är suddig men det blev något konstigt..

och armbandet:


Kurs hela dagen!

Idag har jag varit på elevråd/skolstyrelse kurs hela dagen. Fick mat och fika och grejer och sen så gick jag till sången.. När jag var klar där gick jag och träffade Mickis och Carin och kollade lite på skor osv.. välldigt lugn dag!

under föreläsningen

och söta martina!


Inte på humör..

Nej jag blev plötsligt jävligt arg... vet inte vrf egentligen men det är väll bäst att jag går och lägger mig och somnar så jag slipper tänka! Godnatt!

Vad ska man säga?

Skolan börjar i morgon. Det känns som om lovet har varat i en evighet och det gillade jag verkligen, jag har sovit hemma ensam EN dag och resten av dagarna har det varit full fart!

Nu är det bara gå tillbaka till allt plugg.. all stress.. alla "glada" dagar i skolan.. A ni förstår nog. Kan vi inte bara få ledigt hela livet och leva på... hmm... socialbidrag? Nej då, men bara tanken får mig typ att må illa...



Nytt från Carin & Signe!

Nytt från Carin och Signe som Äntligen har kommit hem från Berlin!♥



en ring och en pincett..

Black and White

Ska snart iväg till Lisa antagligen.. Ni får kanske en bild från gårdagen(som var sjukt kul)i morgon eller något, men nu ska jag fixa naglarna och åka, Hörs senare!♥



sjukaste kvällen på länge

Igår va den sjukaste kvällen jag har varit med om! Hahaha jävligt galet va det i allafall. Det började med att Mirabelle kom hit och vi satt inne på simons rum och dunkade musik och proppa i oss godis, choklad, vindruvor, kakor... hahah aa allt möjligt. Blev någon drink hit och dit också men.. sen gick vi ner till bussen runt 12 och åkte till Edvin, Mirabelle skulle följt med egentligen men hon åkte till Öregrund i stället så det va jag och Louise med killarna.. hahah

hahah sitter med käften full med godis....


3e November

just nu sitter jag och väntar på att Mirabelle ska komma hit och sen får vi se vad vi hittar på ;)

Jag har ingen hjärna?

Idag när jag gick av bussen så kom jag på att min nyckel är hemma hos Becky..
Jag ringer simon: 
-jag, är du hemma?
-simon, nej jag väntar på bussen, ska hem från edvin nu
-jag, okej bra har du nyckel?
-simon, äh oj nej, jag drar hem till edvin igen tror jag, hejdå.

Så jag står mitt på vägen och vet inte vart jag ska så jag åkte hem till Louise som satt ensam hemma och när jag kom dit så gick vi hem till Edvin och där va simon och mille också. Sen kom andra Simon också så vi satt där någon timme sen skulle alla dra hem till oss. Så louise gick hem och jag fick ta bussen hem med killarna.

så väl hemma efter att ha gått i regnet är man ju "skitsnygg"?


Slutade med myskväll

I går så åkte jag ner till hallen för att kolla på Beckys träning och sen sova hos henne. Simon åkte till Edvin så jag och Becky tänkte kanske åka dit och träffa Simon, Edvin, Louise och andra Simon men vi stannade hemma och mös och kollade på film istället(som vi inte ens han kolla klart på för att vi somnade) men det va rätt skönt..

bilder vi tog idag på väg till bussen:



presenter

presneterna jag fick:



boomerangjacka, klocka, presentkort lite här och var och så.. det är alltid bra

På vägen hem till carin

sådär nu är jag entligen hemma...

igår så åkte jag med carin hem och packade till Berlin och sen när jag kom hem så drog jag till becky så har inte hunnit uppdaterat.. i allafall så kan några bilder som vi tog på väg till carin..



anledning till inget bloggande

förlåt för att jag inte har uppdaterat någonting som jag sa att jag skulle göra men igår hade jag lagt in massa bilder på datorn hemma och skulle precis göra massa inlägg men precis då så skulle min bror bort och jag skulle til becky så dom skjutsade båda samtidigt så då han jag i allafall inte :/ men jag ska försöka komma hem senare ikväll och blogga lite... puss påer så länge!

Godnatt!

Nej nu ska jag och carin ta och kolla på Crossroads om hon inte hinner somna innan jag har fixat dvd:n så ni får ha det bra så lovar jag att uppdatera en hel del i morgon! Godnatt♥

1 November

idag gick jag upp KVART I 6 i morse för att åka hem från mirabelle... fråga mig inte varför men jag och carin skulle åka till stan idag och jag orkade inte gå till bussen från mirabelle och sen från bussen hem till mig så det blev tidig skjuts istället.

Idag har jag,carin och alva i alla fall varit i stan och kollat lite.. förminskade en klocka som jag fick i födelsedagspresent(bilder på presenterna kommer i morgon) och så blev det en stickad tröja från Ginatricot också..




bilder från fredag

Har inte uppdaterat så mkt i helgen men har haft fullt upp.. i fredags va det halloweenfest hos mirabelle och på lördan när jag kom hem kom släkten och skulle fira mig och mamma.. på kvällen åkte jag till lisa med tjejerna och några killar från alunda också.. igår så gick jag, lisa och carin ner till hallen och skulle kolla på matcher, A-laget spelade och sen blev det U-laget både killar och tjejer så jag va väll i hallen i 6 timmar i går och sen följde jag med mirabelle hem så kom tjejerna dit.. så jag har inte vart hemma någonting nästan och har inte kunna taigt några bilder eftersom att min kamera inte vill starta.IGEN. så vi får kolla på den lite senare..




mer bilder kanske kommer senare ikväll..


RSS 2.0