Under veckan!

Lite mer om veckan..

På måndagen så va vi runt lite ute i nice och hade en del presentationer, började också typ Spöregna! Nar det väl regnar, regnar det inte lite heller.


Under dagen på tisdagen så va det presentationer om ämnet(unga i europa)och på kvällen så gick vi ut på någon bar i stan.
Det va sjukt kul + att vi va typ 40 pers.



På onsdan så blev det en fridag med allihopa på lite olika ställen, vi fick åka till någon liten där det va skitfin utsikt och sen åkte vi och gjorde parfym på ngn fabrik grejs.. sen tillbringade vi resten av dagen på stranden ;>





På torsdagen så var det avslutning dvs: Show(vi gick luciatåg), buffé och "disco" på kvällen. Det var helt klart en utav dom roligaste dagarna där nere.. (fans fler bilder men dom är rätt suddiga)


Rumänsk folkdans som jag tydligen fick vara med i, dom gick och plockade folk från "publiken" Sjukt kul va den iaf.. haha

På fredagen så va det sista dagen och vi skulle säga hejdå.. skittråkigt, men men..
Eftersom att vi inte åkte hem förns på lördag kvällen så gick vi ner till stranden på eftermiddagen och sen på kvällen åt vi på resturang och va ute ett tag i gamla stan.. skitmysigt.


Svenska och Finska gruppen!


På kvällen på en resturang i gamla stan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0