Don´t Forget About Us

Satt och kollade lite gamla bilder och gud vad jag saknar Becky! Måste träffa henne snart fan.. ♥ När man behöver dig som mest finns du inte där! Puss på dig gumman, älskar dig!








Längar Bort


Die Bitch, Die

Varför kan inte folk stå för vad dom gör eller säger? Varför kan folk aldrig hålla käften om sånt som inte är deras ensak? Varför ska folk alltid göra det värsta dom kan för att skämma ut folk? Varför försöker en del få andra personer oh skämmas, tryckas ner, eller känna sig dumma och förnedrade?

En del saker gör man i sitt liv som man ångar men stå då för det iställer för att ljuga eller förneka? Ingen mår bättre av dessa saker.. Vad är det som är så jävla svårt att förstå för vissa männsikor som bara vill jävlas med folk? Små horor är vad ni är! Jag är så jävla less så jag vet inte ens vad jag ska säga eller göra. Har just nu inga ord för någonting! Ska iallafall försöka sova nu, om jag lyckas? Aja godnatt.

Lääääängtar till ännu mera drama i morgon i skolan ;)


Monday Morning

planer för i morgon:

Åka till vårdcentarlen och boka tid hos hudläkare.. har fått någon jävla hudsjukdom i ansiktet eller något så snart kommer hela mitt face se ut som hulken eller något?


Åka till skolan och göra lite "vettigt" hmm, får väll se vad som händer i skolan i morgon.. drama?

Efter skolan ska jag in till stan och köpa en tröja från hm. Carin köpte en svartvit idag och den är jättefin och skitskön dessutom. Den är mer röd än rosa i verkligheten.


Senare ska jag och Signe ta ett träningspass på Friskis och Svettis.. vet inte riktigt vad än men vi får se i morgon!
Ska faktists bli skönt att träna för engång skulle.. var ett bra tag sen nu.



SPÅRAT

Tjena.. anledningen till att jag inte har uppdaterat under helgen är dels för att jag inte haft tid och för att jag inte har orkat.

Vad kan man säga om fredagkvällen? SPÅRAD som fan..

på bussen påväg till östhammar..

mina underbara tjejer, carin, signe, evelina och matilda!


Snygg Tjej!

Nu sitter jag hemma hos Carin och PLUGGAR.. haha ja faktist, har prov på andra världskriget i morgon.. blä! I allafall så följde carin med mig till sången idag och nu sitter vi här och har nyss kommit hem från ica med godis och annat skit. Hinner inte blogga så mycket mer just nu men hörs senare! Puss♥


Dagens Outfit!



Eko Café

Nu sitter vi hemma hos carin och ska snart gå och lägga oss, vi har precis vart i stan och kollat på Ellen på Eko Café, skitgrym var hon.. andra låten hon spelade vart jag helt tårögd, rös i hela kroppen under hela spelningen! Hon är underbar. Innan vi åkte hem så gick vi till donken och tog en latte.. mysigt har vi haft det i allafall...


You Better Die Young

nej idag är jag faktist trött.. kanske var för att jag gick upp I TID i morse, hade TID på mig och hann till och med me bussen, hahha rätt så ovanligt faktiskt. Nej nu ska jag sova, godnatt! ♥


Misery Business

Tjeeenare, idag åkte jag och carin in till stan och köpte hårfärg till henne, så nu har vi tonat hennes hår typ rött ;) skitsnyggt kommer det bli! Tyvär ska jag snart hem så hinner nog inte se hur det blir.. men men.

bild under "middan":


If you FUCK my brother..

Heheh beställde en tröja för någon vecka sen som har kommit nu, det är en t-shirt men storlekarna var jättekonstiga så det är som en lite mindre, träningströja kan man säga men, men den var rolig i allafall..


frukost/lunch

Idag har jag legat hemma hela dagen och inte rört på mig ett skit, gått fram och tillbaka till kylskåpet från vardagsrummet ungefär. När jag skulle upp i morse hade jag sån huvudvärk och var så trött så att jag inte ens kunde öppna ögonen. Men men, hungrig var jag inte heller så till frukost/lunch runt 1 vart det inte mycket..


Skinny...

Medans jag kollade igenom lite bilder som sagt så hittade jag både ett och annat...

asså okej om man har varit smal men vad fan är det här liksom? :S


Ginger hela livet?

satt och kollade på gamla bilder och såg att inte fan har man vart ginger hela livet.. ;)

började förförra sommarn då jag slingade håret blont, så då vart det typ röblont:




mot hösten blev det brunt:




när utväxten började komma vart det helt plötsligt svart:



hahah ursäkta alla bilder! trots allt över ett år sen. Vart tog mina ögonbryn vägen på en del av bilderna? ;)

GNATT!

Nej man kanske skulle ta och sova så att man kommer upp ur sängen i morgon.. aja godnatt. Puss på er!♥


fika med carin

Hela dagen har jag suttit hemma och typ städat? Blä.. men måste man så måste man, eller något. Aja i allafall så åkte jag in runt 7 till stan och träffade Carin och fikade på Café Årummet och pratade om allt och ingenting som vanligt ;)





Friday Pictures



hahah ingen aning om vad jag gör men..




mer än så orkar jag inte lägga ut just nu ;*
 


städat+hemmakväll

nu håller jag på att städa, mm jag vet att det är lördagkväll och skulle egentligen åkt till öregrund men vart inte så.. så nu sitter jag hemma i sängen och tar det lugnt, tänkte gå och hämta lite godis, läsk och ta på en film! Har inte vart hemma och tagit det lugnt på ett tag heller så, det kanske är bra på ett sett? Jaja nu ska jag mysa till det ordentligt.. ha det bra, puss!♥


sliten

Kvällen hos mirabelle igår va skitkul! Trevligt folk och det va rätt lugnt samtidigt som det va så jävla kul.. Självklart skulle jag åkt hem med becky(som skulle sovit hos mig)men vi hamnade kvar där inatt. Runt 3 inatt satt vi och käka kyckling och sen kunde man äntligen gå och lägga sig.. i morse gick vi upp vid 9 och städade, mirabelle skulle in till stan och jobba vid 11 så vi andra var kvar ett tag och satt och tog det lugnt bara.

en aning sliten när jag kom hem i morse


party all night!

igår kom matilda hit, efter ett tag kom lisa, carin, alva, louise, edvin och alexander också.., vi åt lite, gjorde oss ordning, föra lite och sen så gick vi ner till bussen för att åka till mirabelle och festa! ;)


Urban Outfitters

satt och kollade lite på urbanoutfitters här om dagen och hittade massa snygga grejer, bland annat t-shirtar..

Klicka HÄR för att komma in på hemsidan!

You Found Me

nej nu ska jag kolla på film och sen sova, ha det bra! puss♥

tell them all i know now

ja vad ska jag säga, i måndags åkte jag till carin runt 8, sov där, igår åkte jag hem till mirabelle och sov där så jag har inte vart hemma sen i måndags.. idag åkte jag hem från skolan runt 11 och när jag kom hem somnade jag. Jag vaknade runt 7, halv 8 så jag har sovit hela dagen och det kanske behövdes. Jag är så trött hela tiden så jag vet inte vad jag ska göra. Orkar ingenting, framför allt inte skolan. Usch spyr!

såhär fräsch va jag när jag kom hem i morse..


skithelg

Har inte skrivit idag och skrev inte igår heller.. men helgen har verkligen vart skit. Jag har vart hemma HELA helgen och kollat på tv, jätteroligt? Inte specielt, det är rätt sjukt att jag inte ens klarar av EN helg..


KNUT!

Snart ska jag och carin in till stan och träffa louise och simon och sen bär det av till Gimo! Knut ikväll! Taggaråååå!

brick by boring brick

Inte mycket att skriva idag heller men ja.. jag somnade runt 9, vaknade 11 och trodde det var morgon så jag börjar byta om och sen skulle jag ner och äta frukost. Inte förns då upptäckte jag att det fortfarande va kväll..

PICTURES OF ME

pictures:



on the screen

Nej nu tänkte jag lägga mig ner i sängen, måla naglarna och läsa lite SOLO-tidning och sen sova, ha det bra, puss på er! :*


juste min tv är uppsatt på väggen nu i allafall.. 

lite sladdar och skit men aja..


INKÖP

Igår
så var jag och mamma på ikea, och lite andra ställen och kollade lite på bord till mitt rum.. hittade lite fina kuddar också ;)



GN

Nej nu måste jag ta det lugnt och sova lite.. hörs i morgon. Godnatt


jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga in bilder från nyår när jag kom hem men det blev såklart inte så nu heller.. förvånansvärt visst? ^^ Men grejen är den att jag inte har vart hemma och jättelänge och bara tagit det lugnt och när jag väl är det så varvar min kropp ner så mycket så jag blir nästan deprimerad och irriterad. Vet inte varför men det bara blir så. T.ex så har jag varit irriterad sen jag kom hem nästan för att det är massa jobbiga, fula och dryga männsikor som sitter och skriver till mig även om man säger att man är upptagen, inte har tid, orkar inte så fortsätter folk skriva. Vad är det deras problem? Om någon inte skulle svara när jag skrev skulle jag inte fortsätta? Mest pinsamt.. så det slutade med att jag fick säga åt dom att sluta skriva.. bara en sån sak kan göra mig så sjukt irriterad vissa dagar. Visst jag kanske överreagerar men så reagerar min kropp och min hjärna när jag får koppla av.. jag blir irriterad på minsta lilla grej.


change

Just nu ligger jag i sängen och ska snart gå och lägga mig.. ska träffa Carin i stan i morgon klockan 2 så vill upp i tid och hinna ta det lugnt en stund också.

Bild från idag med Becky och Amanda! ;)

19.25

jag vet att jag inte har skrivit på hundra år.. men har inte haft tid, vart hemma elr orkat så det har inte blivit av.

just nu sitter jag hemma hos mirabelle och så fort jag kommer hem ska jag lägga in MASSOR med bilder från nyår osv ;)



bild från i somras och bild som är tagen för några veckor sen.. hahah

RSS 2.0