plugga

nej tyvär så hinner jag inte blogga mer nu jag kom ju hit för att plugga så jag kanske ska börja göra det ... vi hörs när jag är hemma från träningen, har ätit, duschat och är helt slut(antagligen).

juste, måste bara berätta att jag är enormt stolt: fíck mvg på bildprovet idag :)(y)


hann hem en snabbis

åkte faktist hem en snabbis innan jag åkte hit för att jag skulle packa ner lite kläder och sånt men i morse sa mamma att hon skulle göra det.. självklart så tänkte inte jag på det så jag åkte hem helt i onödan och fick gå till bussen sen i allafall -.- men a det va skönt att komma hem, ta det lite lungt och äta lite innan också.. förutom att jag nästan fick springa till bussen för att inte missa den sen -.- hade tänkt läsa en frida som kom igår men det hann jag inte heller ..


mammas jobb för stunden

nu sitter jag på mammas jobb och ska kolla lite skolgrejer till proven som kommer i morgon och på torsdag.. blir väll en hel del i morgon också. senare runt klockan 5-6 ska jag ner till allians och ha träning, var ett ganska bra tag sen nu. kommer inte ens ihåg sisst jag tränade? jag har ju alltid något som är fel..


godnatt

vi får höras så mkt mer i morgon för nu måste jag gå och lägga mig eftersom att det är skola i morgon , visserligen är det sovmorgon men det är sommartid nu .. glömm inte det! nej så nu ska jag krypa ner så jag är pigg och fräsch i morgon i allafall.. och ett tips. drick aldrig mer än nödvändigt :)(y)!

puss på er !


har alldrig vart mer utmattad

nej fy fan, gårdagen va inget att vara ledsen över att missa precis. men a man kan ju hoppas att alla hade kul och jag vet inte riktigt men ni kanske kan få en bild på gänget senare :)

bild från förrförra helgen på mig och lisa :)<3


till stan

nu ska jag bara äta frukost, fixa det sista och sen ska jag och carin åka till stan.. ser fortfarande ut som en trafikkon men jag börjar att vänja mig vid det nu. Men det blir bara en snabbis för carin ska bara in och köpa en tröja.. kanske blir ett solpuder att ha litegrann för nu har mitt id tagit slut tyvär.. :( så det kan nog funka så länge.




tankespridd

nej jag vet inte riktigt.. allting händer på samma gång, allting går så fort, alla verkar ha så enormt stora problem, men ingen kan ju va perfekt. Jag menar inte att alla har problem men ibland är allt som ett enda stort kretslopp, först det ena sen det andra och sen allting på samma gång. ja som sagt så lever vi i rasbo där ens hemlighet är någon annans nyhet..


scorett

satt och kollade på scorett när jag hittade conversen och samtidigt hittade jag en hel del snygga pumps och sandaletter..


kläder

hittade lite fina kläder från ellos, topshop, scorett

t-shirten tänkte jag mest att ha på sommarn när man är och badar elr nått sånt

bikinitrosorna tyckte jag va jättesöta till en enfärgad överdel

och skorna är mina om en månad elr så ;)(y)


ni får två slitna bilder att glo på så länge

nej nu ska jag kolla lite kläder så hörs vi senare..
 


dagen har vart den dåligaste någonsin

sjuk som vanligt, va ju hos doktorn i går och det är "virus" så det är bara vila och äta ipren och mycket kortisonsprej. Hela morgonen har jag sovit, vart yr, det har vart varmt som fan, och ingenting har varit bra... vi hoppas på en bättre morgondag.


morgondagen

morgondagen

skolan

doktorn och kolla upp bihålegrejer..

tbx till skolan -.-

matteprov -.-

åka till stan med signe och becky ?

kanske kolla prao med signe en snabbis,

till sången med någon av dom (y)

till frisören med becky

ska bli rödhårig, möjligtvis med blonda slingor igen.. hittade ingen annan bild på det ;)


dagen har varit...

förlåt för så dålig uppdatering, i morse kom jag till skolan och då hade vi gemensam morgonsamling med 7-9 , dom pratade lite om belgien i höstas och grejer.. sen innan lunch åkte jag hem för att jag fick ont i huvet(kanske har bihålinnflemmation) elr va det nu heter och stavas ? sen åkte jag till stan med becky och mamma och kollade på tapeter, nu har jag bestämt mig i allafall. sen till ikea och åt mat och köpte en säng :) sen till allians och kollade på träningen..

gammal, muppad, bjuder..


godnatt

nej nu ska jag lägga i inpackningen, kolla kläder till i morn och sen ska jag gå och lägga mig, puss på er hörs i morgon :)<3


bild från helgen

hittade en till härlig utebild från helgen på becky blogg :)

puss på er :*


kvällens godingar

nu har jag precis ätit banan ugn med glass, chokladsås, och sirap :)(y) hur gott som helst... nu ska jag sätta mig och läsa en frida ..
 
hörs senare,

matcha med färger



jag måste bara passa på att hissa gladiatorskor med olika färger på remmarna. tycker att det är sjukt snyggt på sommarn. och har man en enfärgad tröja elr klänning så kan man matcha med fäger och mönster.. i love it!

dom här va inte dom snyggaste, men ni vet vad jag menar ;)


gossip

just nu ligger jag och pratar i telefonen carin, mirabelle, signe, och becky ... mkt påengång :)

oj vad jag bjuder :o


wipeout

hhahaha sitter och kollar på wipeut och det är så sjuuukt jävla kul :D


snö ?

varför ska det snöa för, jag som trodde att snön hade börjat smälta nu.. det ska ju snart bli vår, jag hatar snöhelvetet kan det inte försvinna någon gång.

jag vill ha vår och sommar


godnatt

nu ligger jag och äter vindruvor kollar på tv, och ska när som helst gå och lägga mig, puss och godnatt :)<3


kläder från hm

nu ligger jag och pratar i telefon med mirabelle.. som verkade välldigt glad och hade välldigt brottom till bussen, hon ber väll mig ringa om 5 min igen..

jag har hittat lite fina kläder på hm..


2 par örhängen
blommig kofta
två klänningar: en leopard mönstrad solklänning och en blommig
två par brillor och två linnen, ett vitt lite större och ett långt med ankare på


dumpa honom

ja just nu sitter jag och äter chips och kollar på Dumpa Honom, kollade en liten stund på millenium också.. men brukar faktist inte kolla på sånt, inte min smak -.-


nyduschad..


tjejmiddag

igårkväll va det tjejmiddag med rocktema hos lisa,  jag hade grymt kul i allafall.. har inte fått några bilder än men ni får en som jag tog från mirabelles blogg idag..



precis kommit hem från mirabelle

nu är jag entligen hemma... superskönt att bara lägga sig ner och ta det lungt. har vart hemma hos mirabelle hela dagen, nu ska jag väll snart hoppa in i duschen
 


skola+tandläkarn

nej nu måste jag sova.. ska till skolan i morgon och ska vara hos tandläkarn 10 över 8 -.- kolla snoddana igen.

haha juste, plåster på hakan för jag har råkat fått ett sår där .. xd


grattis på 15årsdagen

lisa fyller år idag så jag måste bara gratta henne :D och så lägger jag in singel ladies för det går inte att inte tänka på lisa när jag ser videon xd.


puss på dig gumman :D<3


sliten och trött

ni får en snabb bild på (mitt hår)... enormt ful just nu så

snart är jag rödhårig igen...


lunch och jobb

nu har jag precis ätit lunch och nu sitter jag och pluggar ihjäääl mig tills i morgon.. har typ 1000 grejer som ska vara klara tills dess... hjääälp mig för i helvete :O:O


frukt ist för godis

ett litet snabbt inlägg får det bli i allafall.. en perfekt sak istället för godis och snacks

frukt med chokladsås :), banan och äpple (y)


15.55

nu ska jag lägga mig och kolla på tv, hörs senare :)


Jessica Szohr

satt och kollade på RachelRay för någon timme sen och då va Jessica Szohr där som gäst som spelar Vanessa i Gossip Girl visste ni att hon va "rockchick" innan hon va med i gossip girl.. hon va alltså med i några musikvideosar. hon blev upptäckt på en grillfest av producenten för gossip girl.

dom pratade också en hel del om mode och hur hon brukade klä sig.. här finns några bilder
hon handlar ofta på (outlets och reabutiker) när hon är och shoppar.. hon har massa t-shirtar som kostar bara 10 kr

hon är med i Chris Daughtry (american idol vinnarens) musicvideo "Over you"


lunch

nu har jag precis ätit lunch.. blev inte mer än typ 3 pannkakor för det gör så fruktansvärt ont att äta -.- men a det va gott i allafall och nu är jag inte lika hungrig längre :)(y)

på bilden ser det mest äckligt ut kanske...


the city

sitter just nu och kollar på the city som är hur bra som helst, lite som the hills som är lika bra det med.. snart ska jag äta lite så vi hörs senare


sommarkläder

fina sommarkläder från bikbok och topshop


sjuk som vanligt

hemma och är sjuk.. när man förengångskull vill till skolan så kan man inte -.- och börjar faktist bli lite trött på att alltid vara sjuk.. vad f*n är felet ?
 


godnatt

haha ja nu har jag precis kollat klart på svenska hollywoodfruar.. hur j*vla sjuka som helst. :) nej men nu ska jag lägga i inpackningen och göra mig ordning för att gå och lägga mig, slänga ner lite kläder till idrotten, och ta något att äta först bara. i morgon måste jag ju upp ganska tidigt också, upp och duscha nu varje morgon ..


unwritten


natasha bedingfield


en cover..


hemma från barngympan

nu har jag precis kommit hem från barngympan. sitter just nu och kollar på 90210 (hur bra som helst) och nu ska jag fortsätta kolla på det, så hörs vi senare :)

en aning sönderredigerad...


see you tomorrow

nej nu orkar jag faktist inte blogga mer idag.. hörs i morgon. puss och godnatt :)<3


hårinpackning


juste jag köpte en hårinpackning i fredags, innan vi åkte till stockholm.. jag ska sova med den varje natt ända fram till avfräning nästa vecka.. den funkar hur bra som helst och håret blir jättemjukt.. och den är till för att färgen ska släppa innan så att håret inte blir fläckigt under avfärningen. kostar ungef'r 290kr


leggings

ja juste, när jag och becky va i farsta köpte jag leggings på bikbok. så här ser dom ut.. 


i see you all over me


in my head


klar för hemgång

nu har vi packat ihop lite, becky ska stanna tills i morgon. Men vi ska åka till stationen om en kvart ungefär för att ta 10 över 12 tåget hem. Pappa fyllde år i fredags och idag kommer släkten ... så måste vara hemma vid 1-2 ungefär. Ja vi har haft det bra i allafall, vi har shoppat lite, kollat på en hel del film som vanligt.. det har blivit how she moves, step up, någon mer, lite av alvin och gänget 2 och alice i underlandet. grafiken va dock inte så bra så det får bli en annan gång. vi har ju kollat på new moon också som va helt underbar :)(y)

men vi hörs senare när jag har kommit hem. puss :)<3


filmmys

nu ska vi kolla på Precy Jacksson, kampen om åskviggen, ni får en gammal bild sen i midsommar


anna bergendahl vann melodifestivalen

Anna Bergendahl vann melodifestivalen 2010! jag tycker att hennes låt är jättera och hon sjunger sjukt bra.

från idol 2008

 


melodifestivalen 2010


just nu i stockholm

nu sitter vi och delvis kollar på melodifestivalen. väntar på att Erik ska sjunga :), äter mango och godis.. juste jag köpte ett par leggings från bikbok idag när vi va i farsta, ni får bild på dom i morgon när jag kommer hem ist (y), hur nöjd som helst, men lite stora men det får gå ändå.

hahah ja juste ni ska höra mig just nu, och igår kväll satt jag och snackade engelska med beckys pappa . HAHA hur jävla fult som helst, får öva en hel del på det .. men a det är ju bra att börja någon gång. men så pinsamt är det faktist inte, bara när man inte kommer på orden typ öööööhh, och så säger man ett ord på svenska mitt i allt ihop ist xd ja dom får ett gott skratt i allafall .

 


new moon

åh jag har nyss tittat på världens bästa film .. jag oh becky kollade på New Moon för 10 min sen, tyck att jag är efter men hade inte sett den. åh gud, helt kär .....

 


ses snart

ikväll är det melodifestivalen som jag tror att vi kommer kolla på :), men just nu ska vi iväg till farsta elr haninge och shoppa lite .., vi får se om det blir något bra.


haha gammal bild sen i vintras, reflexvästen är till för att inte bli påkörd :)


stockholm med becky

nu är jag hos becky i stockholm :), vi kom hit igår och vi kollade väll mest på film tror jag. How She Moves, och någon mer (som va grymt bra i allafall).


bild från igår, bjuder på den med :)


jag vet vem jag när jag är hos dig


melissa horn


glass och sex and the city

nu sitter jag och äter vanilg och jordjubbsglass med chokladsås och kollar på sex and the city, filmen. som jag visserligen har sett minst 10 ggr men är ff lika bra :)


blåa converse?

funderar på att köpa blåa converse vilka är finast ?
låga elr höga `?


ingen tid för uppdatering

nu sitter jag med mamma och kollar på grey´s anatomy så jag uppdaterar senare (y)


ny skinnjacka

köpte en skinnjacka idag från jc för 699kr den är i kort modell och jätteskön :) den gpr ungefär ner till naveln..

 


bjuder..


overtired

nu har jag hunnit komma hem, duschat,. ätit och kollat på tv.. ungefär det jag brukar göra på kvällarna :)

orkar tyvär inte blogga mer idag, puss godnatt :)<3


inge stan idag

jag åkte inte till stan idag, va trött som bara den och ikväll ska man dras med 40 skrikande ungar typ .. så det kan vara skönt att ta det lite lungt också. dessutom åt jag ingen frukost i morse och va så sjukt hungrig så magen längtade efter mat. sen har man ju världens snyggaste utväxt mitt på skallen som inte får visas.. ska tona håret i morgon elr på onsdag innan jag går till frisören om en vecka elr så.


en bild från sisst jag färgade håret :)


look of today

dagens outfit:



t-shirt: ginatricot
lackleggings: lindex
örhängen: gintaricot



morgondagen

i morgon har jag sovmorgon :)(y) riktigt glad för det säger jag bara.. efter skolan åker jag till stan med mirabelle och sen blir det barngympa, haha förersten vi har fått nya t-shirtar, dom är oranga :D
sjukt snygga, ni kan få bilder i morn ;)


ikea möbler

saker från ikea som jag kanske ska ha i rummet sen..



påslakan: jag har ett i beige redan och det är hur skönt som helst, kanske blir två till
överkasst: det är beige och brunt , finns i andra färger också
svartvit tavla: av new york
färgglad tavla: av new york från gallerix
hylla: med korgar: i hade jag tänkt
och ett par ljus:..


matchresulteten blev fel..

nu när jag kollade på komentarerna så såg jag att det hade blivit 4-4 på matchen, så antingen sa becky fel elr så lyssnade jag helt enkelt inte.. :)


matchresultatet

pratade med becky i telefonen för ett antal timmar sen, vilket jag just kom på är att jag ska ringa henne. lovade att ringa tbx för satt just då och kollade på film men min mamma och bror.. :) ah så snart ska jag ringa becky.

tillbaks till sak. hon ringde för att berätta hur det hade gått för dom på matchen och sa att dom hade legat i ledning med 3-2 tills det bara återstod några minuter tills matchen va slut och då gjorde storvreta 2 mål och vann med 4-3 , så det blev en förlust i allafall ...


mysdag

nu ska jag gå ner och hämta frukost, vi får se vad som lockar. Sen ska jag ta på en film tror jag och bara mysa under täcket.. efter det ska jag nog börja läsa min tidning, jag har bara hunnit bläddrat igenom den lite snabbt..


inte på topp

nu skulle jag egentligen varit i ärentuna skolan och spelat innebandymatch mot storvreta.. men vaknade med snuvig näsa och svullna halsmandlar med extremt mycket halsont, inte bra.



dålig uppdatering

förlåt för sjukt dålig uppdatering men har inte vart hemma så mycket och har vart så sjukt trött när jag väl har vart det, och just nu är jag det så vi hörs i morgon. puss..


barnvakt, kladdkaka och film

idag vaknade jag upp med blått hår hemma hos mirabelle .. tog en snabb dusch åt frukost, gjorde mig ordning och åkte sen vidare till mickis som va barnvakt åt william. Hade visserligen varit det sen klockan 6 på morgonen och jag kom runt 11-12 men a. Vi hann prata lite och sen vaknade han efter 2 timmars skönhetssömn. efter ungefär 2 timmar till så åkte vi och lämnade honom hos niths kompis i lydinge.. fick dra han i pulka xd vi satt där inne i kanske en kvart sen så åkte vi till vallby och köpte grejer till kladdkaka och kyrde film :)(y).



min fredag..

ja jag sa ju att jag skulle skriva hur fredagen var, så jag kan väll göra det då..

efter skolan åkte jag in med lisa till gränby, sen kom becky också efter ett tag gick lisa och träffade carin och då så åkte jag och becky hem till mig och började fixa ordning oss lite..

dagens köp blev

lackleggings från lindex för 199
rosa och mörkblåa trosor från ginatricot (3 för 149) köpte ett par vanliga svarta med lite text på men hittade dom inte..


fredag kväll

ah nu sitter jag hemma hos mirabelle och vi har haft "tjejmiddag", nu har alla åkt hem men vi hade sjukt kul, i allafall jag.. om vad jag har gjort tidigare idag och om morgondagen, kan ni få veta mer om i morgon för just nu är jag så sjukt trött..





hade sjukt kul , puss på er :)<3

mer bilder kanske kommer i morgon, vi får se


är med mickis

nu är mickis här och vi har precis ätit cocosbollar och sitter och tittar på "vi hade i allafall tur med vädret igen" medans vi väntar på nybakta bullar från pappa :). vi får se om vi slänger ihop en kladdkaka sen kanske ..

en bild på od fårn kungsberget...


catch me


demi lovato


tidning och fika


nu ska jag ta en fika, gå och lägga mig och läsa en ny frida tidning som kom igår :)


desperate housewives och greys anatomy

idag börjar greys anatomy och sitter och tittar på det just nu..

och igår va det desperate housewives :)



bianco

fina lårstövlar och väska från bianco






redovisning


i morgon ska jag redovisa för klassen om fördjupningsarbetet i svenskan som har ämnet CANCER

hittade en bra förklarande film som jag ska visa också, ska visa bilder också men det kommer nog bli bra och jag hoppas på ett bra betyg :)


030310

igår va jag hos mirabelle och hon blev superglad för presenterna, hoppas jag :). så a jag kom inte hem förns nu och idag efter skolan så åkte jag med carin till tandläkaren, hon skulle dra ut en tand den stackaren. tyckte riktigt synd om henne.. men a så nu har jag kollat lite läxor och bara tagit det lungt :)(y)
dagens: från ginatricot
vit stor t-shirt
glansig kort jacka
svarta jeanstights

dubbla halsband från kicks




alla grattar mirran

GRATTIS MIRRABELLE 15 ÅR !





passade på att lägga ut en av dina favoriter också :)

hoppas att du får en sjukt bra fördelsedag gumman , puss på dig :)<3


målar naglarna

nej nu börjar jag faktist bli trött och idag ska jag försöka sova lite.. ska måla naglarna först bara :),


presentinslagning

nu har jag slagit in mirabelles presenter :), så fint som det bara gick. men har inte hunnit med nått snöre än ...



morgondagen

dagen i morgon

* 06.15 uppstigning

* 07.00 tandläkaren

* 08.00 köpa frukost

* 08. 10 åka hem och äta frukost

* 08.30 åka till skolan

* 09.25 skolan

* 14.30 åka till stan med becky och kolla på leggings

* 17.00 åka till hallen och ha barngympa

* 19.40 komma hem och äta middag

* 20.00 duscha

* 20.30 ta det lungt




tandläkaren i morgon

i morgon ska jag till tandläkarn .... usch, hoppas på bra resultat från snoddarna, men eftersom att jag har slarvat en del så vet man aldrig, ska vara där kl 7 och skolan börjar inte förns halv 10 och jag ska upp kvart över 6 -.-


hur blir dagen i morgon?

jag är just nu övertrött och ligger och kan verkligen inte sova... dun dun dun! ligger och kollar på everyboby loves ratmond och ska snart spela majhong xd.. fast innan jag lägger mig till rätta ska jag gå ner och hämta gummisnoddarna till käften, man känner sig som en fisk som har fastnat på kroken, haha sjukt som fan.

nej asså jag är hur pigg som helst och har hur tråkigt som helst. jag funderar på att vara uppe hela natten och se hur rolig dagen blir i morgon.. värt att testa ? funderar faktist på det, kanske? vi får se..

såhäär snygg...


RSS 2.0