Kill Me

Både natten och morgonen har vart skit... i gårkväll när jag skulle gå och lägga mig så hostade jag i timmar och slutade med att jag spydde(jättetrevlig information för er som vill veta)! I alla fall så mår jag inte mycket bättre idag. Huvudet håller på att explodera och halsen, näsan och rästan är väl inge bättre precis...



Bild från igår på lunchen!

...

Är så jävla arg! Dagen har vart skit förutom att det blev en fika med Louise och Isabelle mot eftermiddan.

Har mått skit hela dagen och är sjuk som bara fan, hade nästan tre timmars lunch och klockan 2 när vi skulle ha matte så satt vi i klassrummet i en kvart men ingen kom sen får vi reda på att vårat schema är ändrat så vi skulle ha slutat halv 12 men har suttit i skolan i tre timmar till! Sen blir jag galen på alla människor och åskan gör fan inte saken bättre!


J&J

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på lite joe brooks och joyce avenue och dö lite... känns otroligt bra att man är sjuk och ska upp halv 7 i morgon! Godnatt och puss på er! ♥


Grattis Louise!

Kom precis hem från stavby efter att ha firat min kusin som fyller 18 idag! Blev kräftor och massa annat gott och mycket prat som vanligt. Kanske lägger ut lite bilder i morgon men än så länge så får ni två bilder på dagens outfit:



Gränby

I morse när jag kom hem och hade gjort mig ordning åkte jag och mamma till gränby och kollade lite... Det blev lite småsaker och skor!



Skrivhäften och kalender till skolan



Sport bh och springbyxor



Nylonstrumpbyxor och trosor




Och skorna!

Kräftor med Mirabelle!

Åkte hem till mirabelle igår kväll och där blev det kräftor, vitlöksbröd osv, awesome! ;) Vi satt och pratade om allt och ingenting och sen blev det lite karaoke, hahah sen va vi ganska slut båda två så då väntade sängen....


a little...

När jag väl var hemma så blev det en ganska kort och snabb powerwalk och sen satte jag mig framför tv:n och kollade Gossip Girl och skulle vara lite nyttig så det blev en skål med fil, havegryn och russin istället för mina jävla frosties... Efter det gjorde jag lite mera nytta och gjorde klart min svenska uppgift så nu är jag klar med alltihopa så nu kan jag bara ta det lungt ikväll!



Trött tjej i morse!

trött som vanligt

Dagen har vart helt okej. Första "make-up" lektionen idag och det blev väl mest prat, papper osv men jag hoppas verkligen att det kommer bli roligt(det verkar så i allafall)! Efter lunchen hade vi också första mattelektionen och det va väl inte heller nå vidare seriöst, vilket va sjukt skönt. Slutade kvart i 2 idag och jag va så himla trött på vägen hem så självklart somnade jag på bussen... fövånade? Vaknade vid gåvsta så det va bara hoppa av och byta. Som tur va så behövde jag bara stå där i 5 minuter så det va ju inte så farligt men en aning jobbigt som vanligt. Aja, inte direkt förvånad som sagt..

Bild på gårdagens outfit:


Not To Late...

Kom hem runt 5 och så blev det en promenad hem och när jag kom hem så blev det Tacos och sen hamnade jag här, duktig som man är! Aja, gick i allafall nästan hela förmiddan på stan, från bussen hem och lagade mat till familjen så lite nytta har man ju gjort i allafall!



streetstyle och höstmode?

Sjukt kul i skolan idag. Första lektionen så fick vi reda på att vi ska göra ett kollage om höstens trender och mode tills nästa vecka så ända till lunch fick vi gå runt på stan och springa och ta kort på folk! Efter lunchen hade vi däremot 3 timmars svenska vilket va ganska mycket mindre kul men men... slutade runt halv 4 så det blev en halvtimme nere vid ån och så kom Evelina och Matilda en liten stund också!

Några av bilderna vi tog idag:









gårdagen

Igår hade vi våra första lektioner i skolan och då va det idrott och engelska och det gick väl bra, fick sluta en timme tidigare också! Efter det blev det en snabbis på stan och sen hem till Carin. Där blev det långpromenad och sen lite fruktsallad!


Bild från igår morse

Beautiful Day!

Skolan idag va faktiskt rätt rolig! Fick lära känna en del av 2orna och 3orna och det va kul. Blev först lite lekar, tipsrunda osv, lunch och sen lite roliga intervjuer med bilder som nu är uppsatta lite här och var i skolan. I allafall så va dagen bra!






Dagens outfit+facelook:

tröja:bikbok
jeans: diabless
skärp:ginatricot
örhängen:ginatricot

Be careful what you wish for...

Nej nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen efter lite tårta och tv-tittande! Hörs i morgon, Godnatt! ♥


xoxo

Nu ska jag käka lite nyttigt men gott och slå på en film! Skola i morgon... heldag med 2orna och 3orna, går väl se hur det går?!?! Puss på er! ♥



Bild från igår kväll!

Natt/Morse

Igår blev det en sväng till östhammar runt 10 i allafall. Fick stå och vänta på bussen en timme i mörkret på vägen dit bara men men (självklart händer det mig). Runt halv 4 i natt/morse så åkte vi vidare till någon christoffer och va där i några timmar och när vi väl va hemma igen sov vi halva dagen... Kommer gå sjukt bra att gå upp i morgon!



Jag och Felicia, alltid lika snygga!



Pekka och Nunne på morgonkvisten också !

dress from manhattan...

Nu har släkten precis åkt hem... som vanligt så blev det en massa mat, prat osv osv...

Min nya klänning från Manhattan som fortfarande inte används fick bli dagens outfit:



GRATTIS!

Idag fyller min bror 18 så slänger in en liten bildbomb på min lilla broscha om det är någon som överhuvud taget bryr sig! Grattis till dig i allafall, älskar dig! ♥









CLOTHES!

Sitter och kollar på massa höstkläder och vill bara shoppa!!! Snart så, en del saker kommer väl allt eftersom, om jag orkar vänta så länge!


stadsvandring, minigolf och styling...

Dagen var helt okej! Sprang runt halva uppsala men förutom det så. Blev lite minigolf och våran första styling "lektion"... Skulle leka en liten lek så vi fick göra valfri frisyr på designeleverna på en kvart ungefär. Men men man lär sig!




våran snygga salong som inte är riktigt färdig ännu men..



och resultaten från minigolfen... gick bättre än jag trodde att det skulle gå i allafall! ;)


If i could...

Man märker redan att skolan har börjat. Vi var där i två timmar i dag och fick papper och pratade lite och jag är helt slut! Fy fan hur ska det här gå egentligen?



Ya-fri gymnasium!

Igår kväll åkte jag iväg till carin och sen va det bara göra sig redo för skola idag... gick väl bra och ska nog funka. Ganska skönt schema, bra lektioner ser det ut som sen klassen är väl som den är(jävligt liten, inga killar osvosv) men men det ska väl funka det också! Första dagen avklarad i allafall!


bild från igår innan jag åkte till carin!

You think that i can´t see...?

Dagen har vart riktigt seg! Gick upp mitt på dan någon gång, åt lite och sen har jag nog legat framför tv:n hela kvällen tror jag.. Har i allafall funnits något att titta på. Aja nu ska jag väl försöka sova lite också kanske. Puss på er!♥


Rapture

Hittade några bilder från gårdagen... Nästan alla bilder va suddiga men men:


Mickis, Becky och lilla Emilia!


Becky och Emilia!


Ölspelet!


City of Angels

Nu ska jag hoppa i säng och sova! Underbart! Ögonen svider och ska bli så skönt att sova ut i morgon.. utan någonting alls att göra! God Night! Puss puss ♥



Do it like a dude

Igår blev det lite mys i stadsparken med tjejerna och nu har jag precis kommit hem från uppsala från en kväll hos mathias kompis och självklart slutade vi på McDonalds så blev det nattkäk på bussen hem! Awesome!

Bild från igår:




never mind

Ja ni, blev hargshamn igår med becky och louise och det slutade väl som vanligt (vad det nu är?) I allafall så gick inte bussen förns halv 12 där ifrån så va i östhammar runt 12 och tog bussen hem då. Vad tror ni jag gör? Jo jag somnar så klart tvp hållplatser innan jag ska av och vaknar mot uppsala så fick gå av i gränby och vända! Ovanligt?

I allafall så har jag sovít sen jag kom hem ungefär och ätit lite... men är sjukt trött och en aning sliten också så säger godnatt nu!



Mot Uppsala

Drar in till stan ett tag och träffar carin och kanske lilla alva också... Hörs senare!

två bilder från i lördags väntandes på bussen:



I don´t mind if you don´t mind

En lång dag med mycket sömn och nu tänkte jag sova lite till... Godnatt, puss på er! ♥


Båtveckan

Nu va båtveckan slut och jag också! Va inte där i onsdags och torsdags men fredag-lördag han vi med i allafall och enligt mig va det sjukt kul. Springa runt och prata med och leta efter folk hela kvällen, kan egentligen inte förstå vad det är som gör det så roligt men men..

En bild från i fredags och bilder från bussen dit igår:




Mot Öregrund!!

Nu drar jag till öre och båveckan och spååååårar lite! Hörs sen! Puuusssss ♥


bilden är tagen igår...

gårdagens outfit




grillmys!

Hade verkligen en jättehärlig dag igår. Det blev grillkväll med Mirabelle, Becky och Evelina hemma hos mig och vi satt på altanen hela kvällen och bara mös! Ikväll blir det öregrund och Båtveckan!



Humöret rasar...

Sjukt trött och humöret har börjat rasa igen så går och lägger mig!


Ön!!!

Blev ut till ön utanför Hedesunda igår ändå! Fast jag sa att det var sista gången jag åker dit förra gången men men... Det va väl lite roligare den här gången men fortfarande inte favoritstället precis. Men det va roligt om man tar bort de få men inte så små sakerna som hände!


Snygga alva på bussen påväg till Östervåla!


Becky och Alva vid början av kvällen!


Andrea, Emelie och jag!


Mirabelle, Victoria och Becky!


Jag och Becky nere vid "stranden"..


Söta Andrea och Becky!


Emelie, Becky, Alva och Andrea!


Världens snyggaste brudar!


Någon snygg jävel som ville va med på kort...

Fler bilde än så kan jag inte lägga upp men det blev några stycken!

tattoooo

Nu är tatueringen gjord i allafall som jag har tjatat om... Har ju aldrig blivit av men i måndags så drog jag och Evelina till Storvreta och gjorde en varsin! Ont som faa**n gjorde det men det va det helt klart värt! Är jättenöjd med den men har ingen jättebra bild och eftersom att den håller på att läker osv så smörjer man ju in den hela tiden så än så länge är det här den bästa bilden jag har:




RSS 2.0