The Only Exception

Första dagen i skolan, har valt gymnasium idag också..

1. YA-Frigymnasium-mode-styling
2. Boland-estetisk-musik
3. Fyris-natur-samhällsinriktning

Men det kommer bli Ya- de andra va mest för att. I allafall så har dagen varit sjukt jobbig, när jag kom hem åt jag och sen somnade jag framför tv:n. Vaknade runt halv 9 och så var det bara äta middag.

Sliten:




Keep it up..

Hej på er! Usch, fy, blä! Skolan börjar i morgon igen och när vaknade jag i morse? Jo runt 2 ungefär av att carin hade gjort frukost snäll som hon är =) Men 2 liksom.. vet inte riktigt hur jag ska orka upp i morgon. Kan vara bra att börja med att sova kanske? Aja i allafall så har jag och carin gjort smoothie och kollat på film under dagen ;) 

Gick till IcaMaxi och dumma som vi är så gick ju runt med en sån där korg som man kan dra på golvet.. carin tyckte den va jobbig så jag fick ta den.. Tack för den.. för sen kom det en som jobbade där och frågade..Varför jag hade tagit med mig hela vagnstället? HAHAHHA fan va vi skämdes.. vi ska inte hadla alltså, sist vi handlade tappa carin chokladpudding i hela gången typ ;)




Nej men nu ska jag sova.. Godnatt, puss på er!♥


Your Song

Hej.. det blir ett vällsigt kort inlägg med mer uppdatering i morgon. Har vart hos mina kusiner under kvällen och firat min kusin som fyllde 18! Grattis till dig Emma!♥ Nu ska jag kolla på film och äta lite godis. Puss på er!

Dagens outfit:



Linne: finns att köpa på JC, detta är carins
Skjorta: JC
Jeanstights: VILA
Örhänge: SIX
Ringar: SIX och Glitter
Klocka: Ur&Penn


Fuckin´ Perfect!

Nej nu kommer det nog inte bli så mycket mer för idag.. kanske slänger in ett i morgon innan jag åker in till stan om det inte blir för tidigt. Aja godnatt i allafall. Puss på er!♥


PIZZA

Nu har simon och jag fått i oss middag.. Blev ugnspizza eftersom att mamma och pappa inte är hemma! ;)


BAD!

Idag när jag kom hem tog jag en sallad, kollade lite på tv och sen gick jag och tog ett långt, varmt bad.. oerhört skönt och nu ligger jag med datorn i knät och kollar lite på tv! Skönt som fan! Nej nu ska jag hämta lite godis ;)



Sportlov...

Hej på er! Vet att jag inte har uppdaterat någonting allas under början på vårt underbara sportlov! Har haft fullt upp.. i fredags var jag i öregrund, i lördags var jag i österby, i söndags åkte jag till carin i stan, måndan åkte jag hem någon timme och sen tillbaka in igen till signe.

I går så mötte jag och Carin upp Alva på stan och sen åkte vi hem till Carin.. Vi var där under kvällen och hade absolut ingenting att göra och precis när jag och alva hade hoppat av bussen på station fick vi för oss att åka till Östhammar så vi slutade där ute alla tre och kom hem runt 2 idag. Rätt slut man va när man kom hem..

Aja vi hade kul i allafall och vi gjorde något av kvällen tillslut! En aning spårat däremot men!

Bild på carin och alva för några veckor sen hemma hos Becky:



Lost and Insecure?

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och bara ta det lugnt. Godnatt på er! ♥

Sunnersta!

Igår kväll åkte jag hem till carin i stenhagen eftersom att hon skulle vara ensam hemma hela natten så vi köpte lite choklad och sånt och la oss och kolla på film.. (elr jag snarere, carin somna innan filmen börja ungefär).

I morse gick vi upp och åkte till sunnerstabacken med skolan och åkte pulka! Fy fan va kul det va! Har inte åkt pulka på evigheter, hahahha förutom när man åkte på ansiktet ner för halva backen...



Man Down

förlåt för dålig uppdatering men har vart sjuk både tisdag och onsdag och har inte orkat röra på mig.

Igår så åkte jag in till stan och mötte upp simon och carin.. carin gick efter ett tag när vi var klara med vårat så då gick jag och shoppade lite med simon! Givetvis bara saker åt honom men aja. Det var kul ändå..

Min extreeeeemt snygga bror:

suddiga bilder...

I skolan idag var det väldigt lugnt.. vi gjorde alla-♥ dag kort på engelskan och kollade på film resten av dagen efter lunch. Nu ska jag krypa ner under täcket och lägga mig och kolla på någon film! Puss på er! ♥




Valentine´s Day!

Ja jag får väll göra som alla andra: Happy Valentine´s Day, Glad Alla-♥ Dag osv osv..

Själv gick jag på stan med signe efter skolan och bara kollade lite sen gick vi hem till henne och åt lite smått. Åkte hem runt 6 och då hade mamma köpt med sig massa god mat hem så det blev en liten mysig middag hemma med familjen!


Miss You

Nej nu ska jag gå och lägga men.. usch vad hämsk jag känner mig, jag har legat in sängen vid datorn och tv:n HELA dagen och ätit massa godis, glass, bullar och bara tjockat.. känner mig som en osocial jävel som bara bryr sig om mat typ. hahahah

aja i allafall så ska jag sova nu.. i morgon är det alla hjärtans dag så det blir lite film och sånt i skolan så det blir nog rätt lugnt och skönt! Godnatt, puss på er!♥

Girls Night

Vi mötte upp signe och evelina på station ungefär en halvtimme innan vi skulle ta tåget. Vi köpte biljetter och rörde oss mot tåget. Inte ett dugg förvånad att Alvas buss var försenad, så carin fick gå ut och möta henne så att hon skulle veta vart vi satt och hon kom på ungefär 3 minuter innan tåget skulle gå..

När vi hade kommit fram gick vi på stan någon timme och kollade lite, Becky och Natalie kom och mötte upp oss vid tunnelbanan och så åkte vi hem till Becky och började med maten och grejer.. vi hade det jättemysigt under kvällen förutom att när vi skulle åka hem var vi tvugna att springa genom hela tunnelbanan och station för att hinna med tåget hem.. men men. Det va i allafall skitkul att träffa becky! Puss på dig gumman! ♥



och snygga alva


carin, alva, jag och becky


alva och carin





On our way to...

På lördag morgon kom mirbelle hem till carin och vi började göra oss ordning för att åka till stockholm på tjejmiddag hos becky.. jobbigt att vara tjej ibland, tror att carin böt kläder ungefär 7 gånger innan vi kunde åka ;) men det vart bra tillslut!

Freaky Friday

Ja ni! Helgen har vart rolig men samtidigt mycket lugn. I fredags skulle jag hem, packa, äta och sen åka till carin så han inte med att blogga nånting..

så vi börjar med fredagens outfit:




jeanstights från vila:299kr
tröja från ginatricot: 149kr
örhängen från kicks: 79kr
ringar från frankrike och ginatricot


One of Those Days

Designen och allt annat är bara tillfälligt men just nu orkar jag inte så det får vara såhär ett tag till kanske, vi får se..


VILA

Gick efter sången med signe och bytte mina jeans från VILA idag eftersom att dragkedjan var trasig på dom andra.. Som tur va fanns det kvar i samma storlek så nu kan jag äntligen börja använda dom!



Dom är så mycket snyggare i verkligenheten än på bild måste jag bara säga... 299kr kostade dom.

Hold It Against Me

Har rensat en massa gamla saker och hittade ett par av mammas gamla jenas..., blev till att klippa av dom till "högmidje" jeansshorts. De blev väll inte det bästa, hmm, vi får se om dom kommer till anvädning..

Före:


Efter:


snygg ankröv man kommer få i dom där! ;)

MANIAC

Jag har inte gjort så mýcket i helgen faktiskt så finns inte så mycket att säga... Vart med signe, vart hemma, åkte till carin igår och sov där. Dagen har inte vart den bästa så jag åkte hem efter skolan och sov lite nu på kvällen.

Är fortfarande trött och har nationella prov i morgon i svenska så kanske ska sova nu. Godnatt, puss på er!♥


HEJDÅ!

Nu ska jag om 10 min ta bussen in till stan och träffa signe och shoppa lite kanske.. sen blir det käk och jag sover nog i stan inatt så bloggar i morgon. Nej nu måste jag rusa, hejdå! :*


One Direction

Nej jag börjar faktiskt bli rätt trött för en gång skull.. hunnit med en del idag i allafall. Aja nu blir det nog en FRIDA-tidning och sen sängen. Puss på er!♥



Ya-fri gymnasium!

Idag var jag och Carin på öppet hus på Ya-fri som sagt. Där finns det bara en 1a och sen 2a just nu eftersom att skolan bara har funnits i två år och det är bara 50 elever så det är ett litet gymnasium men liten skola är man ju van vid så det är inga problem med det.., lite tråkigt att det inte finns några killar bara men, hahah.

I allafall där kan man bara gå mode-design eller mode-styling och då är det mode-styling jag hade tänkt gå i allafall. Det verkar vara bra skola men bra lärare, lektioner osv.. men vet inte annars riktigt så a vi får se, men tror nog att det blir det just nu i allafall! ;)

Just The Way You Are

Juste i måndags så klippte Mirabelle lugg på mig.. jag tycker jag ser så liten ut så vi får se hur det blir med den biten, haha ;) men tack ändå gumman!




Broken Strings

Idag gick jag på stan med Carin och pratade om allt och ingenting som vanligt så klart ;) Vi åt lite på Jalla och sen var det dags för Öppet Hus på Ya-fri (gymnasiet vi tänkte gå).. riktigt kul. När vi gick därifrån garvade vi ihjäl oss för det hände så mycket roligt där inne (eller snarare jag och carin gjorde och sa sjuka saker). Efter det gick jag och köpte en bh på New Yorker för 139kr. 




Twist And Shout

Åkte till stan efter skolan idag och träffade Carin och köpte en tröja på H&M för 149kr.


Mysfaktor!

Igår köpte mamma lite ljus till mig så ska jag köpa några till och sätta upp lite tavlor och grejer och köpte några fler kuddar till soffan och några mysiga filtar! Supermysigt kommer det bli!




Dalacin

Kul liv.. jaja, äta pencelin mot svinkoppor som är i hela ansiktet i en vecka nu då. Fan om dom inte försvinner, vill ju knappt visa mig i skolan för fan.. (okej då, det kanske inte är så farligt som det låter men jag tänker på det mer än andra)


RSS 2.0