right now

just nu sitter jag och latar mig vid datan, nu blir det idol och sen blir det nog en dusch!




middag hos signe

igår så hade vi middag hemma hos signe för carin och evelina som va superkul. Vi åt middag och va ute ett tag sen så va vi uppe i lägenheten för det mesta och hade kul ;) hoppas att ni hade det bra tjejer!♥

evelina och carin

lisa och denny

Becky och matilda

denny,lisa,becky,jag och carin

becky och jag




nytt i garderoben

Från hm:








stockholm

Tidigt på lördag morgon gick jag och Carin upp och gjorde oss ordning för att åka till Stockholm och shoppa lite. Det va välldigt skönt att bara få komma iväg en stund.. det blev inte så mycket egentligen, en kofta, en tshirt och ett par trosor men det blev present till Carin och Evelina också. En bh till carin som  hon fick välja ut själv och en piercing till evelinas läpp.

Carin hade kul på tåget på vägen hem


SkinCare

I fredags så gick jag över till carin och signes prao på SkinCare och fick mina naglar målade och en liten ansiktsbehandling (Y) Va så trött och kände mig helt nere så dom gjorde verkligen min dag. Signe fick en ansiktsbehandling hon också och carin fick en fotmasage ;)



TEE

nu sitter jag med en kopp te och väntar på att min dator ska funka som den ska -.-

porträttfoton

haha juste, vårat skolfoto har ju kommit nu.. bilden på mitt porträtt är verken fin eller bra tagen men lägger ut den iaf ;)



.

Varför lyckas jag alltid med sånt man inte ska lyckas med?

grattis

har några att säga grattis till faktist, dels till Carin.. (blev lite sent men) i fredags så fyllde hon 15, och till Evelina och Ellen som idag fyller 15 och 16. Hoppas att ni hade en grymt bra helg! (men nästa helg blir ännu bättre)

puss på er!♥





bilder från fjällnora

nu sitter jag och dricker lite mocchiato och kollar på lite bilder från fjällnora ;)


carin och lisa utanför våran stuga

haha signe på "5-kampen"

lisa och signe

evelina, signe, carin, lisa och matilda

fick en del tid över så vi gick och hyrde trampbåt och kanot

snart till öregrund

just nu sitter jag redo för att åka till öregrund med mirabelle om ett tag. Dagen har annars varit ganska så seg.. vaknade runt 12 och sen har jag mest gått runt och inte gjort så mycket. Men vi kanske hörs senare ikväll ;)
puss på er!♥
 

hemma från underbara ellen

Nu har jag kommit hem från Ellen som fyller 16 på söndag och vi va där på middag och hade trevligt! Jag hoppas att hon hade roligt och att alla presenater va bra ;) men nu ska jag nog snart gå och lägga mig så ha det så bra! puss på er♥




juste visste ni att carin klippte lugg på mig med kökssaxen i veckan ;)

ingen uppdatering på ett tag

Nu har jag inte bloggat på snart en vecka men jag har verken haft ork eller tid.

i allafall så va vi i fjällnora igår med klassen och sov i stugor tills idag. Det va välldigt roligt faktist (Y) det blev en hel del bilder men orkar inte leta efter kabeln till mobilen nu så att jag kan lägga in dom så det får bli i morgon istället ;)

en bild från bilden på väg dit, jag och lisa fick sitta i bakluckan!


DYNAMITE


hemma efter en lång lördagkväll

nu har jag kommit hem från Becky för ett tag sen efter att ha varit på stan hela kvällen igår. Det va rätt kul förutom att man blev lite off ibland bara men roligt va det (Y) inte jätte mycket drag heller men de va trevligt. Mer om kvällen lite senare kanske.. puss på er!♥

dags för en dusch

dagen är ganska så värdelös. Är sjuk, är lite bakis, är inte alls på humör och det är ännu mera skola i morgon.. nej nu ska jag nog snart gå och ta en dusch tror jag.. sen så får vi se vad som händer.

 

vill isolera mig i min säng resten av veckan

vill inte till skolan i morgon.., vill hellre lägga mig ner i min säng och ligga där resten av veckan. Elr helst typ resten av året men det funkar ju inte så det e bara gå upp.

bjuder på en bild från i torsdags på studenternas



kort om fredagen

i fredags så hade min bror och min kusin fest hemma hos oss för att dom ganska nyligen har fyllt 17 båda två.. så det va rätt så roligt. Fick inte så många bilder men två kan ni få iaf.

alexander, edvin och fia

sophie och louise

bilder

bilder från förra helgen.. bättre sent än aldrig!

blev lite före hemma hos mickis med tjejerna!

evellina,lisa,signe,matilda,mickis

jag,carin,lisa

becky och lisa

anna, jag, signe, becky, evelina

signe, alva, carin, anna och becky

jag, lisa och anna

nej kanske kommer upp mer bilder sen men just nu orkar jag inte..



JEANS

Idag köpte jag jeans på Weekday för 400.. fick inga bra bilder men dom duger så länge.






hemma från stan

nu är jag hemma från stan.. har vart på studenternas hela dagen med klassen och gjort en massa grejer. Har inte så många komentarer om det.

Efteråt så gick vi upp på stan och sen iväg till sången. Köpte ett par jeans på Weekday som ni kan få bild på lite senare.. Aja vi hörs senare!♥
  

MOA SOVER...

Ja, moa bara sover och sover. Jag och hon kom hit vid halv tre, då slockna hon.. ska nog hoppa på henne lite nu. ciaao / carin


RSS 2.0