lyckad kväll !

tjenare ! Idag är jag hur glad som helst. Kvällen i stan igår va hur kul som helst ;) Thaimaten va lika god som alltid, haha fick typ rulla ut ur resturangen kändes det som. Senare på kvällen kom Lisa och Emmy och ja vad gjorde vi egentligen..? Vi gick runt lite här och där och pratade med folk xd men kul hade vi och det är ju huvudsaken (Y)

Vi gick till ån ett tag inna Lisa och Emmy kom, sen gick vi till musikens hus och träffade på två killar som inte va helt nycktra om vi säger så..? Sen började vi röra oss ner mot stan igen och satte oss på varma gubben ett tag för det va ganska kallt ute men det gick bra endå ;)

blev tråkigt efter ett tag så vi gick till mcdonalds istället.. hahah tog en kaffe och värmde oss lite och där träffade vi på killarna som vi hade träffat ett tag innan på musikens hus... dom började typ skrika och grejer och då blev några killar bakom oss lite sura så det började med att en cheeseburgare flyger genom halva rummet ..., sen blev det lite slag här och där och sen kom polisen,-.-  haha stackarn fíck åka med dom till stationen för att han va lite för packad. Ja så kan det gå när inte haspen är på (Y)



'











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0