vad betyder dina drömmar ?

det här betyder dina drömmar!

DU BLIR JAGAD

det beror antagligen på prestationskrav i verkliga livet eller att du har välldigt mycket att göra. jakten syboliserar din vilja att springa ifrån alla hinder.

DU FALLER

att falla från ganska låg höjd och vakna med ett ryck beror på blodsockerfall och du vaknar helt enkelt av att du behöver äta. men falldrömmar kan också bero på att du är påväg in i något som du inte kan påverka, t.ex att din partner ska göra slut.

NÅGON NÄRSTÅENDE DÖR

att drömma om döden handlar nästan aldrig om döden utan om svåra förändringar. det kan vara att din partner gjort slut, att du planerar att göra slut eller att du har ångest över någonting.

DU KÄNNER DIG FÖRÄLSKAD NÄR DU VAKNAR

att vara kär handlar inte bara om känslor utan även om hormoner som frigörs i kroppen. när vi sover så provkörs kärlekshormonerna och hinner inte alltid gå tillbaka tills vi vaknar och därför kan vi känna oss kära efter en dröm.

DU SJKUNKER I VATTEN MEN ÄR INTE RÄDD

förändringar är på intåg och du ska inte vara rädd för att ta ett nytt steg i livet. det som verkar skrämande kommer att visa sig vara helt rätt för dig.

DU PRATAR MED EN AVLÄGSEN VÄN/SLÄKTING

sånna här drömmar äe ofta välldigt bra för att kunna gå igenom sorgprecess och lagra de minnen ni har delat. du kanske går igenom en diskussion om vad den här personen betydde för dig genom åren, du kanske behöver råd från personen och då skapar du svar utifrån vad du tror att personen skulle svara.

DU GÅR NAKEN ÖVER TORGET

du är antagligen rädd för att bli blottad inför andra. men att vara naken i drömmer handlar mer om att du ifrågasätter om du verkligen vill vara den du ser ut att vara i andras ögon.

LÄRAREN SKÄLLER UT DIG INFÖR HELA KLASSEN

alla har en social mask inför andra, men kanske är det coola tjejen nörden igentligen. om t.ex en lärare skäller ut dig inför klassen kan det bero på att du är rädd för att nadra folk ska se igenom masken och tycka att du är löjlig.

DU ÄR KÄR I NÅGON DU VANLIGTVIS KNAPPT NOTERAR

oftast kanske det finns ett band mellan dig och presone även om det inte handalr om kärlek. det kan vara att ni delar en åsikt eller har roligt ihop.

DINA BEN BÄR DIG INTE

du kanske blir jagad eller spelar en fotbollsmatch men dina ben bär dig inte. det beror på att hjärnan går igenom olika funktioner i kroppen när vi sover och bland annat sänder den ut signaler som dämpar kroppens rörelser.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0